lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Albaida comença les festes de juliol

Albaida ja està preparada perquè comence la Fira de Sant Jaume 2017. El proper dissabte 15 de juliol tindrà un dels actes més tradicionals d’estes festes: la coronació de la Regina Major i de  la Regina  Infantil de la Fira i Festes 2017 així com la Presentació de les seues Corts d’Honor.

Laura Martínez com a Regina Major i Mila Oriola com a Infantil seran coronades en un emotiu acte celebrat a la Plaça Major d’Albaida, on el Palau dels Milà i Aragó donarà testimoni de  l’esdeveniment.

Les joves, que seran les màximes representants de les festes estaran acompanyades per l’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert i Quilis, la regidora de Festes, Beatriz Costa, la Junta Central de Moros i Cristians, el Rector i les camareres, així com tots aquells i aquelles que vulguen assistir a l’acte. A més a més coneixerem a les dames de les Corts d’Honor i als Festers que conformen la comissió, els quals són els organitzadors de les Festes Patronals en honor a la ”Verge del Remei” de 2017. El mantenidor de l’acte serà Juan José López, antic rector de la parròquia d’Albaida.

Este acte enceta les Festes de juliol que enguany compten amb una programació molt variada, que inclourà des de concerts fins parcs infantils i unflables aquàtics per als més menuts. Pablo Oriola, president de les Festes i, altrament, pare de la reina infantil, afirma que s’ha fet un gran esforç perquè tots els grups de la societat albaidina, així com els visitants, puguen gaudir d’uns dies de festa i diversió”.

La Fira de Sant Jaume s’inaugurarà el proper dijous 20 de juliol, amb  una cercavila que s’iniciarà des de la Plaça Major fins al Monument Segrelles, amb la participació del Grup de Danses “La Vall” i la Colla de Xirimiters i Tabaleters “La Pedrera”. La Fira comptarà amb diversos esdeveniments, entre els quals cal destacar concerts com el de “Los Inhumanos” i “La Década Prodigiosa”, reconeguts grups de música sorgits als anys 80.

Últimas noticias

Contenido relacionado