19 C
Valencia

Albaida reparteix 7 mil mascaretes per a tot el poble

El diumenge la Policia Local junt amb la Guàrdia Civil, Creu Roja, Protecció Civil i el Servei d'Ambulància van recórrer la ciutat en homenatge a la infància i al personal sanitari.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Albaida ha confeccionat i repartit set mil mascaretes entre la ciutadania. El consistori va adquirir els materials necessaris per a la seua elaboració, goma i teixit sense teixir, d’ús sanitari capaç de retenir fluids i ser transpirable.

Amb l’ajuda del sector tèxtil i voluntariat les ha confeccionat per a poder dotar a la població d’una ferramenta pensada per a evitar la propagació del virus. A més, des del consistori s’insisteix a seguir mantenint les mesures de confinament, distanciament social i un reforç de la higiene personal i dels espais públics i privats. A banda d’estes set mil ja confeccionades l’Ajuntament disposa de material per a poder realitzar-ne dos mil més, en cas de fer falta les setmanes vinents.

Durant el passat cap de setmana la brigada d’obres i serveis d’Albaida les va entregar porta a porta entre el veïnat del nucli urbà i entre dilluns i dimarts d’esta setmana s’han repartit entre el xicotet comerç i el Mercat Municipal pensant en aquelles famílies que pogueren restar sense màscares. De la mateixa manera, s’ha pensat en la població disseminada de les casetes de camp i s’han dipositat en la central de la Policia Local, situada a la plaça Major, perquè les puguen arreplegar

L’alcalde d’Albaida, Josep Albert, ha destacat “el gran treball que han fet les empreses, les persones autònomes i el voluntariat que han acudit a la crida de l’Ajuntament per a poder confeccionar set mil màscares en un temps rècord”, demostrant “que la ciutat en moments complicats s’uneix en una comunitat sòlida i exemplar”. Sense oblidar “l’esforç que estan fent els serveis municipals per a fer el repartiment, així com en treballs de desinfecció dels espais públics, també al costat de voluntaris”. Cal recordar que en menys d’una hora de la crida, per xarxes socials, per a confeccionar les màscares i les llavors de desinfecció es va aconseguir tot el voluntariat que calia.

Junt amb les màscares es va repartir una carta de l’Ajuntament on es recorden les mesures d’ús i s’insisteix en la necessitat de seguir les instruccions marcades pel Decret d’Alarma, així com les ordenances municipals que s’han establert per a poder minimitzar al màxim possibles situacions de contagi, que fins al moment no s’han confirmat per fonts oficials cap cas en Albaida.

Homenatge a la infància i al personal Sanitari

La Policia Local, Guàrdia Civil, Creu Roja, Protecció Civil i el Servei d’Ambulància el passat diumenge a les 20.00 h van voler retre un homenatge als menuts i a les menudes de casa amb una cercavila per tot el poble. Els vehicles d’estes entitats van recórrer Albaida amb les sirenes i les llums per agrair a la infància el sacrifici que estan fent i la demostració de civisme que realitzen quedant-se a casa i respectant les normes de confinament.

La volta va acabar en el Centre de Salut d’Albaida on es van dipositar tots els aplaudiments, que cada vesprada fan vibrar la ciutat, al personal sanitari que estava de guàrdia. Albert ha volgut agrair “este gest tan important per als nostres xiquets i xiquetes, així com sumar a l’Ajuntament d’Albaida en este fort homenatge compartit també amb el personal de l’Ambulatori, que tant ens cuiden”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Els pediatres de Castelló estan al límit en haver d’exercir les funcions de rastrejadors de positius als col·legis

CSIF adverteix que s'està saturant als pediatres amb la tasca del rastreig de positius en xiquets.

L’Alcora és acceptada com a membre de la Xarxa Mundial de Ciutats de l’Aprenentatge de la UNESCO

La capital de l'Alcalatén es converteix en la segona ciutat espanyola a formar part d'esta important xarxa mundial.

L’espectacle ‘Voronia’ inicia la nova temporada de l’IVC al Teatre Principal de Castelló

La producció de la companyia La Veronal es representa este dissabte, 26 de setembre.

Desapareguda una dona a Requena quan anava a un funeral

Busquen a Rocío Gea Pérez, veïna de Requena, que va desaparéixer sense deixar rastre.

València adquireix 24.000 mascaretes per als col·lectius vulnerables de malalts

Les associacions i federacions de pacients seran les encarregades del repartiment de màscares entre els col·lectius de pacients en situació de precarietat.
- Advertisement -

: Valencià