Albal viu un cap de setmana ple d’actes i activitats i es prepara per a tancar les festes de Santa Anna

La localitat valenciana va celebrar una festa de música remember, la Gran Cordà, la Nit d’Albaes, el Festival de Bandes i la matinal de Skate

Albal està vivint els seus dies més especials. Les Festes Majors de Santa Anna es troben en la seua setmana gran, on la música, la pólvora i la tradició s’uneixen per a rebre als veïns i visitants d’esta localitat. Diumenge que ve, dia 28, esta festivitat tancarà les seues portes fins a l’any que ve, però ara com ara encara queden alguns dies per a participar en ella.

El cap de setmana passat, els albalencs i les albalenques van poder gaudir d’una infinitat d’activitats per a tots els gustos. La Festa Remember Ku Manises, organitzada pels Festers i Festeres Santa Anna va congregar a molt de públic en la Balaguera per a gaudir de grans èxits dels 90’s i de la música de DJ Espinete i els bessons de Puzzle.

A més, el municipi també es va omplir a les 23.30 del divendres de coets i focs gràcies a la Gran Cordà, que es va celebrar sense incidents de la mà de la colla Els Diables albalencs.

Eixe mateix divendres, de matinada, Albal va viure una tradicional Nit d’Albaes que va recórrer la casa de tots els Festers i Festeres Santa Anna en un acte organitzat per l’Ajuntament d’Albal.

El dissabte, Albal va celebrar el Festival de Bandes, organitzat per la Societat Joventut Musical (SJMA). La Banda Simfònica va actuar junt a la de la Societat Musical Unió de Pescador del Cabanyal.

A més, també va haver-hi temps per a l’esport. El dissabte al matí la localitat va viure una magnífica matinal de Skate i BMX en les pistes del Skatepark municipal Ignacio Echeverria.

Pròxims actes i activitats

Hui, dijous 25, serà el torn del sopar popular amb l’actuació del grup JAM i la nit es tancarà amb l’orquestra La Modena.

El divendres 26 serà un dels dies més esperats. Al matí tindrà lloc una missa en l’ermita de Santa Anna i una mascletà a càrrec de la pirotècnia Ricardo Caballer. Ja a la vesprada, serà la tradicional ofrena de flors a la patrona Santa Anna amb eixida des de l’església de Sant Carles i mb finalització a l’església Verge dels Àngels. La festa continuarà a la nit amb l’actuació musical El gran Cabaret i amb l’orquestra People Band.

El dissabte 27 hi haurà una cavalcada amb el lema ‘Esports’ i un espectacle musical realitzat per Acrobatic Dance. Seguidament, tots els veïns i assistents estaran convidats a acudir a la discomòbil‘nit de techno’ amb la participació de la DJ Arantxa Predraza.

L’últim dia de les festes, el diumenge 28, estarà marcat pel tret d’una mascletà, una altra vegada a càrrec de Ricardo Caballer, una missa cantada per la Coral Polifònica i una processó a Santa Anna. La traca final serà un castell de focs artificials, el qual posarà fi a les festes patronals d’Albal de 2019.

ValenciàEspañol