Desmantellats dos punts de venda de droga en les localitats d’Albal i Castellar-Oliveral

La Guàrdia Civil en el marc de les operacions “BORRULLETA” i “AITANA” desenvolupades per la Guàrdia Civil de Paiporta ha detingut a tres persones per suposats delictes contra la salut publica

Dins dels serveis establits per a previndre el trànsit i cultiu de substàncies estupefaents a la província de València, La Guàrdia Civil de Paiporta ha aconseguit desmantellar dos punts de venda de droga molt actius de la comarca de l’Horta Sud.

La Primera Operació “BORRULLETA” s’ha saldat amb la detenció d’una dona de nacionalitat espanyola i 50 anys que utilitzava un habitatge de la localitat d’Albal, on es dedicaven al tràfic de drogues a la menuda. Aquesta investigació es va portar endavant amb la col·laboració de Policia Local d’Albal.

La Segona Operació “AITANA”, s’ha saldat amb la detenció d’un home i una dona de nacionalitat marroquina i amb edats compreses entre 33 i 51 anys que utilitzaven l’habitatge de l’home per a tràfic de drogues a la menuda en la localitat de Castellar-Oliveral.

Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’aquest operatiu es va poder confirmar que els domicilis dels detinguts s’utilitzaven com a laboratoris per a preparar les substàncies estupefaents i més tard vendre-ho a la menuda.

Fase d’explotació
La fase d’explotació d’aquestes operacions es van realitzar els dies 3 i 6 de novembre que culmine amb la detenció d’aquestes tres persones un home i dues dones per delictes contra la salut pública.

En els registres practicats en el domicili d’Albal i Castellar-Olivar es van intervindre més de 100 grams de cocaïna, 1.000 euros en metàl·lic, 3 bàscules de precisió i elements per a dosar les substàncies estupefaents a la menuda.

Les diligències han sigut entregades en els Jutjats d’Instrucció núm.2 de Catarroja i Jutjat d’Instrucció núm.1 de València.

Publicitat