17.9 C
Valencia

Albal i Aqualia renoven el Fons Social que garanteix l’aigua a 36 famílies sense recursos

Per a poder optar a la cobertura d'aquest Fons és necessari fer la sol·licitud en el Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament, situat en el Centre Polivalent d'Albal el personal tècnic del qual realitzarà un informe del cas del sol·licitant

- Publicitat -AVL

Per quart any consecutiu, l’Ajuntament d’Albal i Aqualia –l’empresa que gestiona el servei municipal del subministrament d’aigua potable, així com el sanejament i depuració de les aigües residuals- han renovat el conveni d’un Fons Social per a garantir el subministrament d’aigua a tota la ciutadania.

Està pensat, especialment, per a aquells que no puguen afrontar el pagament de la factura de l’aigua potable o de clavegueram. Segons dades municipals, l’any passat, 36 famílies es van beneficiar d’aquesta ajuda.

La signatura de l’acord va tindre lloc el dilluns 15 de juliol i va estar a càrrec de l’alcalde d’Albal, Ramón Marí i d’Humberto Panella, Delegat d’FCC Aqualia. La dotació del Fons social per a aquest 2019 és de 8.000 euros, l’aportació del consistori i l’empresa és al 50%, cada part el sufraga amb 4.000 euros. Aquesta inversió solidària computarà a fons perdut però el seu import no afectarà el balanç de la concessió, ni repercutirà en la factura de la resta de veïns.

Qui pot accedir a l’ajuda?
Per a poder optar a la cobertura d’aquest Fons és necessari fer la sol·licitud en el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament, situat en el Centre Polivalent d’Albal el personal tècnic del qual realitzarà un informe del cas del sol·licitant. A l’hora d’aprovar les ajudes s’aplicaran els criteris fixats per aquesta àrea, en matèria de prestacions econòmiques d’urgència social.

Després de la signatura de l’acord, Marí i Panella s’han congratulat de la labor social que es realitza a través de la promoció d’aquestes ajudes, “que milloren les condicions de vida dels ciutadans del nostre municipi”, van coincidir.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià