Albert Fernández, nou secretari general de CCOO PV en Comarques del Nord

L'òrgan ha aprovat la incorporació de Natacha Jiménez a la Comissió Executiva, així com els Pressupostos per a 2020.

Arturo León, secretari general de CCOO PV, ha assegurat que comença una nova marxa de cooperació i de reafirmació del compromís sindical, amb un equip reforçat que té com a principals reptes l’extensió d’afiliació i de representació en les empreses. Ha agraït a Manel Nieto el treball exèrcit fins al moment. Trajectòria que li ha portat a comptar amb ell com a adjunt a la Secretaria General, per a exercir tasques de relacions institucionals.

“Per a qualsevol afiliat al sindicat és un orgull haver liderat esta organització en Comarques del Nord”, ha afirmat Manel Nieto. En el seu comiat ha valorat la presència de CCOO en les plataformes, en els mitjans de comunicació i en els espais institucionals. “He fet un pas al costat perquè Albert faça un pas al capdavant”, així ha començat Nieto la roda de premsa posterior al Consell, agraint-li que haja agafat el timó de l’organització.

Per part seua, Albert Fernández, que ha sigut triat per unanimitat, ha explicat que es reforça l’Executiva assignant a María Lidón Beltrán l’àrea d’organització, i incorporant a Natacha Jiménez a ocupació i moviments socials. Així mateix, ha mostrat el seu compromís amb la defensa dels drets socials i laborals i amb la cohesió de l’organització.

CatalanSpanish