Detingut un home quan tractava d’introduir substàncies estupefaents en el Centre Penitenciari d’Albocàsser

El detingut va ser descobert pel gos guia, especialista en detecció de drogues

El rei Felip VI ha sigut rebut a la seua arribada aquest dimarts a la Universitat Politècnica de València per centenars d'estudiants congregats en dos grups, el majoritari, amb banderes republicanes, pancartes contra la monarquia i que li han esbroncat, i l'altre, que ha corejat vives a la Corona i a Espanya amb banderes constitucionals.
Publicitat

La Guàrdia Civil ha detingut a un home en ser sorprés tractant  d’introduir substàncies estupefaents en el Centre Penitenciari d’Albocàsser.
L’actuació es va iniciar amb motiu dels serveis que es tenen establits dins del “Pla contra la introducció de drogues en centres penitenciaris” quan agents del Servei Cinológic de la Guàrdia Civil de Castelló es trobaven realitzant un control de persones que
tenien previst visitar a interns de la presó d’Albocàsser.

En aquesta intervenció, el gos guia ,especialista en detecció de substàncies estupefaents, va reaccionar de manera positiva sobre un home que es disposava a visitar a un familiar en el centre penitenciari. Els guàrdies civils van descobrir llavors que efectivament aquesta persona ocultava en la seua roba 5 trossos de 20,25 grams d’haixix, el qual pretenia introduir en la presó aprofitant la visita.

PublicitatRovira  

Per tot això la Guàrdia Civil va procedir a la detenció d’un home de 65 anys, veí de Vinaròs, com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública.
L’actuació ha sigut realitzada per efectius del Servei Cinológic de la Guàrdia Civil de Castelló.

PublicitatJuega Limpio Orihuela