domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alborache condemna els actes vandàlics contra edificis municipals

En els últims dies s'han produït diverses pintades en edificis municipals.

L’Ajuntament d’Alborache condemna els actes vandàlics que s’han produït en el municipi en els últims dies, en forma de pintades a la Casa Consistorial i el col·legi.

Els fets han sigut posats en coneixement de la Guàrdia Civil i s’ha interposat la corresponent denúncia, la qual cosa portarà a una investigació per a identificar a la persona o persones responsables del delicte.

L’alcaldessa d’Alborache, Paqui Collado, expressa la tristesa de l’equip de govern davant estos actes violents, impropis de persones civilitzades. “Si algun veí o veïna no està conforme amb la gestió d’este Ajuntament disposa de llits per a queixar-se i per a fer propostes de canvi o millora. Sempre hem estat oberts al diàleg i al debat, ateses les necessitats dels veïns i del poble dins de la legalitat vigent. No podem normalitzar el vandalisme ni cedirem davant amenaces de covardes violents que no donen la cara i ataquen les propietats municipals, que són de tots els veïns i veïnes.

En un moment de crisi com l’actual, els recursos municipals com el servei de neteja o el pressupost destinat a això haurien d’estar centrats en mantenir el poble segur enfront de la COVID-19. Amb les seues accions incívics i delictives, l’única cosa que han aconseguit els vàndals ha sigut perjudicar a tot el poble.”

Últimas noticias

Contenido relacionado