miércoles, 29 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alborache suspén les festes patronals de 2020

L'Ajuntament valorarà la possibilitat de celebrar alguna activitat en funció de l'evolució de les dades i la situació general durant la desescalada.

L’Ajuntament d’Alborache informa els seus veïns i veïnes de la suspensió de les festes patronals d’este any 2020, previstes per al mes de juny.

Encara que la Comunitat Valenciana es troba ja en la fase I de desescalada, la prudència s’imposa en esta decisió del Consistori, l’objectiu del qual és continuar prevenint el risc de contagis massius en la localitat en la mesura del possible en els pròxims mesos.

Per al Regidor de Festes, Vicente Darder, la suspensió d’estes celebracions “és un exemple de la responsabilitat i compromís d’este Ajuntament amb la salut comunitària. En festes és inevitable que es produïsquen concentracions incontrolables de persones i, encara que molts són a l’aire lliure, encara no sabem com evolucionarà l’alarma sanitària.

La previsió és que en els pròxims mesos haurem de continuar mantenint les distàncies i controlant els aforaments, i per això hem pres esta decisió. Continuarem atents a les recomanacions de les autoritats sanitàries i valorarem més endavant si és segur organitzar algunes activitats en funció de les dades oficials”.

L’equip de Govern està estudiant la redistribució del pressupost de les festes, sempre pensant a atendre les necessitats bàsiques dels veïns i veïnes del municipi.

Últimas noticias

Contenido relacionado