Luis Albors, nou president del moviment diocesà Juniors

Després de la seua elecció en assemblea, ha sigut nomenat per l’Arquebisbe de València

El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, ha nomenat nou president del moviment diocesà Juniors (Juniors M.D.) a Luis Albors Almela, de 26 anys, la candidatura dels quals va ser la més votada en l’última Assemblea General en la qual va anar també triada la nova Comissió Executiva per als pròxims 3 anys.

Juniors M. D. “inicia ara un nou trienni en el qual es treballarà el ‘Projecte Sinodus‘, basat, principalment, en l’acompanyament als xiquets, adolescents i jóvens així com a potenciar la unió i comunió entre els diferents membres de Juniors i reforçar la figura de Jesús com a centre i motivació del Moviment”, segons fonts del moviment diocesà.

Luis Albors, natural de València i de 26 anys, és Enginyer Industrial i treballa en una Consultora Tecnològica. Pertanyent al centre Juniors Epifania del Senyor de València, Albors relleva a Pedro Andrés, qui ha exercit la presidència de Juniors M. D. durant sis anys juntament amb la seua Executiva i Equip Diocesà.

La finalitat de la nova Comissió Executiva és ser un “punt de trobada de tots els membres de Juniors M. D. i donar continuïtat al treball realitzat per l’anterior Executiva centrat en el reforç de la identitat del Moviment i en la consolidació de Juniors com un referent en l’activitat juvenil de les parròquies”, han explicat.

L’Assemblea General, celebrada a Alzira, va comptar amb la participació de 92 Centres Juniors i en ella també es va fer balanç del ‘Projecte Missió’, en el qual s’ha treballat en els últims tres anys i que ja ha conclòs, es va presentar una actualització del Pla Diocesà de Formació, el nou Cançoner Diocesà i l’estat econòmic del Moviment.

Publicitat