Alcalà-Alcossebre compra 908 agendes escolars per a l’IES Serra d’Irta i CEIPs La Mola i Lo Campanar

L'Ajuntament ha pagat les agendes en les quals s'inclouen informacions d'interés sobre els centres educatius i consells per a les famílies com a prevenció davant la COVID-19.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre s’ha fet càrrec este curs de la compra de 908 agendes escolars que s’han repartit en els centres educatius de la localitat: CEIP Lo Campanar, CEIP La Mola i IES Serra d’Irta.

Les agendes, que s’han repartit entre l’alumnat i, depenent del centre, també entre els professors, inclouen informacions d’interés com a horaris, estructura del centre i equip directiu, calendari escolar, activitats, normes bàsiques o serveis escolars. A més, enguany, a causa de la pandèmia, s’han incorporat instruccions en clau de prevenció, com l’obligació de portar màscara o de no acudir al centre en cas de tindre símptomes compatibles amb la COVID-19. En el cas de l’agenda de l’IES Serra d’Irta, s’han incorporat continguts en clau pedagògica com un apartat dedicat a les dones inventores o consells per a fomentar conductes sostenibles mediambientalment.

La regidora d’Educació, Selene Blázquez, ha destacat que “iniciem enguany una altra nova acció de col·laboració amb els centres educatius del municipi, amb els quals treballem conjuntament sempre per a afavorir les millors condicions per als i les alumnes i tots els integrants de la comunitat educativa”.

" "
CatalanSpanish