22.2 C
Valencia

Alcalà-Alcossebre convoca tres beques de formació turística

Les sol·licituds poden presentar-se fins al 18 de juny i s'encarregaran de donar informació i atendre el públic en les Oficines de Turisme de la localitat.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha convocat tres beques de formació i especialització en l’àmbit de la promoció i especialització turística, dirigides a la formació d’estudiants que vulguen desenvolupar la seua activitat en el sector turístic.

Els becaris desenvoluparan les seues funcions en les Oficines de Turisme de la localitat, atenent i informant el públic. Cadascuna de les beques està dotada amb un import de 1.050 euros bruts, amb un horari de 36,25 hores setmanals, a distribuir segons les necessitats i a determinar per la Regidoria de Turisme. Les tres beques tindran una durada màxima de 3 mesos.

Com a requisits figuren ser major de 16 anys i estar cursant algun dels ensenyaments oficials: Cicles formatius de grau superior de Formació Professional, Batxiller o Ensenyaments Universitaris Oficials de Grau, Diplomatura o Llicenciatura o haver finalitzat els estudis en els anys 2018, 2019 o 2020. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza dijous 18 de juny i les bases i instàncies poden descarregar-se en el BOP del 13 de juny i en la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,779FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià