Alcalà-Alcossebre comunica a les colles la suspensió del Carnaval 2021

Les mesures sanitàries imposades per a frenar el contagi de COVID-19 fan inviable la celebració

Array

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha comunicat avui als representants de les colles de Carnaval de la localitat la decisió de suspendre la celebració del Carnaval 2021, a causa de la situació sanitària motivada per la COVID-19. En una carta signada pel regidor de Festes, Jordi Batiste, s’explica que “les mesures que s’imposen per part de les autoritats sanitàries per a evitar la propagació de la COVID-19 fan inviable la celebració del Carnaval 2021” i ha insistit que “és una decisió difícil de prendre però creiem que és el més responsable i prudent mirant per la salut de tots”.


Des del consistori, també s’ha donat a conéixer que la Fira de Nadal, en la qual participaven comerços de la localitat i que se celebrava coincidint amb el pont de la Constitució i la Immaculada Concepció tampoc podrà ser possible, en una decisió presa conjuntament per la Regidoria de Comerç i els establiments.


Per una altra part, la Regidoria de Festes estudia com portar avant una programació nadalenca en la qual, sempre respectant les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries, es puga continuar fomentant la il·lusió dels més xicotets amb actes nous.

CatalanSpanish