7.3 C
Valencia

Alcalà-Alcossebre posa en marxa el Pla d’Ocupació Local d’assistents COVID-19

S'ha contractat tres persones que fan tasques de control d'aforaments i informen veïns i visitants sobre les normes de seguretat i de protecció en les zones per als vianants.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Els tres assistents COVID-19 contractats per l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre, a través del XXXIII Pla d’Ocupació Local, han començat ja la seua labor de difusió de les mesures preventives implantades per a combatre el contagi de la COVID-19.

En concret, estos tres agents se situen en les zones per als vianants d’Alcossebre, tant en primera línia marítima com en les zones que es converteixen en zona de vianants a partir de les 13.00 h, amb el fi d’explicar als transeünts aspectes com els canvis de circulació, on se situen els aparcaments, quines mesures han d’adoptar per a respectar la distància de seguretat o quins itineraris han de seguir-se pels diferents espais per als vianants.

Estos assistents realitzen la seua labor de dilluns a diumenge, de 8.00 h a 15.00 h i estan uniformats per a ser fàcilment identificables. Durant la vesprada, és personal de l’Oficina de Turisme el que se situa en diversos punts d’informació per a difondre aspectes relacionats amb els itineraris, canvis en la mobilitat, etc. mentre que, a les platges, 14 agents COVID-19 de la Generalitat Valenciana transmeten als usuaris les recomanacions a seguir en les zones de bany.

La regidora de Polícia i Turisme, Selene Blázquez, ha explicat que “el nostre objectiu és donar la màxima informació a les persones que circulen pel nostre municipi i apel·lar a la seua responsabilitat perquè complisquen amb tot el que s’estableix, per seguretat de tots”.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,567FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià