Alcalà-Alcossebre decreta el tancament d’edificis municipals i parcs i suspensió d’activitats

Es recomana a la població i establiments públics que extremen les precaucions i respecten les mesures de seguretat davant la COVID-19

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha emés un decret d’Alcaldia pel qual s’estableixen mesures extraordinàries, davant la propagació de la COVID-19 en el municipi. El decret estableix el tancament de parcs infantils, parcs canins i zones d’esbarjo i edificis municipals Unitat de Respir Familiar, centres de Jubilats d’Alcossebre i Alcalà (en aquest últim cas, excepte les visites a especialistes amb cita prèvia), edificis CESAL, biblioteques municipals, Espai d’Oci, Centre d’Interpretació Etnològica de Santa Llúcia, locals municipals de les Ames de Casa, magatzem municipal del Grup de Danses, instal·lacions esportives municipals i camps de futbol. Se suspén també qualsevol tipus d’activitat esportiva, cultural o social organitzada per l’Ajuntament en via pública o edifici municipal. Aquestes mesures que han entrat en vigor avui dissabte 14 es mantindran, almenys, durant 14 dies naturals.


També es recomana a la població extremar les mesures de precaució i evitar desplaçaments innecessaris i als establiments públics que respecten estrictament les mesures de seguretat imposades per les autoritats sanitàries.


L’Ajuntament ha sol·licitat, a més, la col·laboració de la Diputació Provincial, a través del Consorci Provincial de Bombers, per a intensificar les desinfeccions d’espais públics i s’intensificarà la vigilància amb patrulles de la Policia Local i Guàrdia Civil per a evitar reunions en espais públics i garantir l’ús de la màscara.


Respecte a l’accés a l’Ajuntament i Serveis Socials, es manté l’atenció presencial mitjançant cita prèvia.


L’Alcalde Francisco Juan ha insistit que “en aquests moments tan complicats, és necessari extremar les precaucions perquè ens juguem la salut de tots. Per part de l’Ajuntament, estem prenent totes les mesures que són a la nostra mà però és necessària la prudència i responsabilitat de tots”.

CatalanSpanish