Alcalà-Alcossebre eleva a 85,8% l’ocupació turística durant el mes de juliol

Alcalà-Alcossebre segueix la seua tendència d’anar incrementant l’ocupació turística, el que confirma la bona evolució de les polítiques de difusió de la destinació i col·laboració amb l’empresariat turístic de la localitat, realitzades des de la Regidoria de Turisme. L’índex d’ocupació turística durant el mes de juliol ha arribat al 85,8% enfront del 82% del passat 2018.

Pel que fa a les demandes d’informació quantificades en les tres Oficines de Turisme amb què compta el municipi, també s’han vist incrementades respecte a l’any passat. En total s’han registrat 6.905 enfront de les 6.509 de 2018. 1.093 d’aquestes demandes preguntaven per informació sobre localitat, 358 s’interessaven per activitats culturals, 327 per rutes senderistes, 316 per transports i 264 sobre oci. A més, augmenta l’interès per les activitats relacionades amb el Parc Natural de la Serra d’Irta i les rutes BTT.

Rovira  

La procedència de les persones que van visitar les Oficines de Turisme va ser majoritàriament de francesos, en el cas dels estrangers, amb un total de 657. Els segueixen britànics, amb 91, belgues amb 30, italians amb 29, 15 holandesos, 13 alemanys i 10 russos. En el cas de turisme nacional, van predominar els madrilenys, amb 675 demandes d’informació, 312 valencians, 260 aragonesos, 246 bascos, 183 catalans i 145 navarresos, entre les procedències més destacades.

L’Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “cal valorar molt positivament aquestes dades ja que demostren que som una destinació turística preferent a la província i que la nostra infraestructura hotelera treballa per oferir qualitat i bona atenció”. Juan recordava que “no només treballem perquè els nostres hotels, apartaments i càmpings registren una bona ocupació hotelera durant la temporada alta sinó que hem consolidat una àmplia programació d’activitats turístiques anual, que està contribuint a portar visitants durant tot l’any i amb interessos basats en el patrimoni i la natura, per la qual cosa continuarem treballant en aquest sentit”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela