25.9 C
Valencia

Alcalà-Alcossebre envia a la Conselleria la memòria tècnica per insonoritzar el menjador del CEIP La Mola

La Conselleria d'Educació ha d'estudiar ara si dóna autorització o no a l'Ajuntament per realitzar l'obra.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha elaborat i remès a la Direcció Territorial d’Educació la memòria tècnica per a realitzar l’obra d’insonorització del menjador del CEIP La Mola.

Des del consistori, es tornava a sol·licitar a la Conselleria d’Educació l’autorització necessària per a realitzar aquesta obra ja que, tot i no ser competència per tractar-se d’infraestructures educatives, l’Ajuntament va adoptar el compromís d’assumir el cost econòmic d’aquesta obra per a poder resoldre així els problemes d’excessius sorolls que provoquen molèsties als alumnes i personal del menjador. Després de sol·licitar que s’autoritzés la realització d’aquests treballs en diverses ocasions, finalment des de Conselleria s’ha indicat que l’Ajuntament havia d’elaborar la memòria tècnica de les actuacions a realitzar i, posteriorment, es decidirà si es concedeix l’autorització a l’Ajuntament per a la realització dels treballs.

La memòria, elaborada pels Serveis Tècnics Municipals, detalla que l’actuació, que es realitza en tota la superfície del menjador (152,36 metres quadrats), consisteix a instal·lar elements al sostre que augmenten la superfície d’absorció dels sorolls. Per a això, s’instal·larien captors de soroll en forma de calaix rectangular, amb escuma d’absorció acústica a l’interior. L’actuació té un pressupost de 13.176 euros, que assumiria totalment l’Ajuntament, i un període d’execució de 15 dies.

L’Alcalde Francisco Juan ha recordat que “el que volem és que ens donen l’autorització el més prompte possible perquè, a l’inici de curs, l’obra puga estar ja realitzada”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,793FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Fira de Sant Miquel d’Onda 2021 estudia fer conviure ‘paradetes’ i ruta comercial

La bona acollida de la nova iniciativa d'enguany, per temes d'aforament per la qual els comerços oferiren els descomptes propis de fira als seus establiments obre noves fórmules per a futures edicions on podrien conviure els expositors provisionals amb els recorreguts per la ciutat.

El PP de Castelló presenta l’informe de la infermera escolar del 2016 que Marco va afirmar desconéixer

La regidora Maria España ha recordat que este informe "es va encarregar sota el seu mandat el setembre de 2016 al Col·legi Oficial d'Infermers de Castelló i va comptar amb 16.000 euros de l'erari públic". A més concloïa que era necessari que els centres escolars de Castelló comptaren amb esta figura sanitària.

El Suprem inhabilita a Torra per unanimitat i deixarà de ser president de la Generalitat

Catalunya es prepara per a un escenari incert, ja que Quim Torra s'ha negat a convocar eleccions.

La campanya de fruita d’estiu per als productors de la Comunitat es torna a saldar amb un balanç desastrós

La diferència entre el que percep el llaurador en origen i el que paga el consumidor en botiga és de quasi el 300%.

València té 108 centres escolars amb 148 grups confinats

Pel que fa al total de la Comunitat Valenciana, en la tercera setmana del curs, del 21 al 25 de setembre, les autoritats sanitàries han determinat el confinament de 219 grups de 153 centres educatius.
- Advertisement -

: Valencià