6:12 am - Tuesday, 14 July 2020

Alcalà-Alcossebre equipararà les ajudes a famílies monoparentals i nombroses

- Publicidad -Reciplasa

A més, al ple extraordinari s'ha aprovat l'ampliació de noves delegacions a la junta de govern.

OHCultura
Ars Volants
Benicassim
Borriana
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre dona llum verda a què les famílies monoparentals compten amb les mateixes ajudes econòmiques i descomptes amb les que ja comptaven les famílies nombroses, al municipi. Per a això, el ple del consistori ha aprovat per unanimitat modificar l’ordenança de les taxes de les activitats esportives, amb descomptes del 40%,  i la d’accés a les ajudes per a les guarderies municipals. ç

A més, s’ha aprovat també contemplar la revaloració de les pensions i la pujada del Salari Mínim Interprofessional parell que més famílies poden optar als ajuts econòmics per a usuaris de la Unitat de Respir Familiar i de les llars d’infants municipals.

El ple ha aprovat també per unanimitat destinar 290.357 euros dels romanents de tresoreria, com a Inversió Financerament Sostenible, a la construcció de l’Espai d’Oci i Casal Jove d’Alcossebre. L’obra serà de caràcter plurianual 2019-2012 i, amb esta inversió inicial, s’emprendrà una primera fase.

Esta construcció ve a cobrir una important demanda de la població i oferirà una alternativa per ubicar actes de la comunitat educativa (festivals escolars, actuacions, etc.), actes culturals com obres de teatre o concerts, activitats esportives o formatives. També s’ha votat per unanimitat a favor de continuar els tràmits perquè el camp de futbol Sant Ferran, actualment propietat de la Generalitat Valenciana, passe a ser de titularitat municipal.

Amb els vots a favor de Partit Popular i Ciudadanos s’ha aprovat ampliar les atribucions de la junta de govern: en el cas dels expedients de contractació, la fase de la classificació de les ofertes serà atribució de la junta de govern i no del ple tot i que els expedients s’iniciaran i finalitzaran pel ple.

En el cas d’instruments de planejament urbanístic, com PAIS o modificacions del PGOU, el pas de tramitar l’exposició pública serà atribució de la junta de govern. També s’ha aprovat que siga la junta de govern qui tramite les expropiacions, per donar més celeritat a estes tramitacions. En este cas, la portaveu del grup municipal del Partit Popular, María Agut, ha explicat que “aviat hem de començar a tramitar les expropiacions per realitzar l’obra del col·lector de la depuradora i, amb este pas, facilitem la tramitació”.

El Partit Socialista i Compromís han votat en contra. En el punt següent s’ha aprovat augmentar en 150 euros la quantia econòmica de la indemnització per assistir a les juntes de govern. Una mesura que afecta únicament a un regidor de l’equip de govern i a l’Alcalde, que com a màxim percebrà 44.400 euros per assistències a òrgans col·legiats. Han votat a favor Partit Popular i Ciutadans, mentre que Partit Socialista i Compromís han votat en contra.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Sanitat manté silenci davant la convocatòria de vaga indefinida dels metges residents (MIR)

La vaga està prevista que s'inicie el pròxim 21 de juliol i de tindre seguiment massiu podria representar que al voltant de 2600 metges residents deixaren de prestar servei a tota la Comunitat Valenciana coincident en l'època de vacances i el moment en què els sindicats denuncien de nou la falta de personal.

Diputació reactiva la Xarxa Provincial de Qualitat i Innovació dels Serveis Socials

Les comissions tècniques començaran a treballar al setembre per a donar respostes enfront de la crisi en camps tan sensibles com la infància, la família i la inclusió social

Adjudicades les obres d’adequació de les parcel·les dels col·legis Herrero i Vicent Marçà

L'Ajuntament de Castelló ha resolt els dos procediments de licitació de les obres que serviran per a preparar les parcel·les sobre les...

L’alcalde de Vila-real felicita els paranyers per buscar la reconversió del parany amb nous mètodes

Benlloch felicita Apaval per aconseguir que els paranyers puguen provar el mètode del cistell de malla després de decisió del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV)

Quatre persones afectades per un nou brot familiar de covid a Santa Pola

Amb tot, la província d'Alacant registra, segons les últimes dades, 9 dels 54 casos nous que s'han confirmat a tota la Comunitat Valenciana des de l'última actualització.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià