21.4 C
Valencia

Alcalà-Alcossebre i FACSA milloren el subministrament d’aigua en la zona superior de Les Fonts

S'ha instal·lat una nova infraestructura de bombeig en el dipòsit "Sobrón" d'Alcossebre que evitarà els talls de servei als abonats.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre i FACSA, dins del seu compromís amb la millora i renovació de les instal·lacions del servei de proveïment d’aigua potable de la localitat, han realitzat una important millora per a garantir el subministrament a la zona superior de Les Fonts. Els treballs han consistit en el disseny i instal·lació d’una nova infraestructura dins del recinte del dipòsit “Sobrón”, en la zona intermèdia de les Fonts. La instal·lació consta d’un nou grup de bombament que millorarà el subministrament d’aigua a la zona superior del lloc en cas de sofrir alguna avaria i facilitarà el seu manteniment sense que es vegen afectats els abonats.

Dins de les actuacions que s’han realitzat en el recinte, s’ha procedit a la impermeabilització de l’interior del dipòsit i rehabilitat l’estructura de les bigues de la coberta, garantint així la seua estabilitat a llarg termini. El grup de bombament està compost per tres bombes verticals que aportaran el cabal demandat per la zona superior de Les Fonts, garantint la pressió mínima necessària perquè els abonats no vegen minvada la qualitat del subministrament quan entri en funcionament aquesta nova instal·lació.

- Publicitat -

Amb esta nova infraestructura, se solucionaran els possibles talls de subministrament que sofririen els abonats de la zona superior de les Fonts, durant les actuacions de rehabilitació que estan planificades realitzar en el dipòsit Superior en els pròxims mesos, dipòsit des d’on, fins ara, es donava servei a esta zona. Per al seu disseny, s’ha considerat que la instal·lació havia de ser definitiva i no temporal per a les obres del dipòsit Superior, de manera que es garanteix a futur el subministrament als abonats des de diversos punts de subministrament davant incidències o tasques de manteniment en algun dels dos dipòsits, “Sobrón” i Superior.

L’Alcalde Francisco Juan ha recordat que “els continus treballs que es realitzen per a la renovació i millora de la xarxa d’aigua potable en tots el municipi, la qual cosa ens porta a tenir una de les xarxes més modernes i eficients de la província”.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,024FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

L’atur augmenta després de l’estiu a Alacant

L'atur puja en 16.900 persones a Alacant.

Xixona celebra la Fira del Torró de manera virtual per les restriccions sanitàries

La situació sanitària impedeix que la Fira es realitze de manera presencial, per la qual cosa les persones interessades podran adquirir els torrons i dolços nadalencs a través d'una pàgina web que estarà habilitada pròximament.

L’hospital de la Ribera a punt de col·lapsar amb pacients en corredors d’Urgències

El sindicat CSIF alerta de la "caòtica situació" i assenyala que fins a 30 pacients esperen "pendents d'un llit per a ser ingressats".

Detinguts un pare i el seu fill a Gandia per agredir-se mútuament

El progenitor va realitzar un tall en l'avantbraç al seu descendent amb una navalla.

Educació suma noves actuacions del pla Edificant en 20 centres

Edificant inclou el nou institut de Moncofa i la construcció de l'IES Álvaro Falomir (Almassora), el CEE Baix Maestrat (Vinaròs) i els CEIP Hispanidad (Santa Pola), Eugenio Martí (Benicull) i Mare de Déu del Patrocini (Foios).
- Advertisement -

: Valencià