8:11 pm - Monday, 6 July 2020

Alcalà-Alcossebre reclama conéixer mesures de seguretat per a l’obertura de platges i piscines

- Publicidad -Reciplasa

L'Alcalde Francisco Juan ha requerit a Generalitat i Govern central que aclarisquen quines mesures hauran d'adoptar-se per a començar el condicionament d'instal·lacions a les platges i piscina municipal.

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

L’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre ha reclamat per escrit tota la informació sobre les condicions i requisits que hauran de complir les platges i piscina municipal de cara a la seua obertura.

Les cartes s’han remés a la consellera de Sanitat, el secretari autonòmic de Turisme i la subdelegada del Govern, recordant que, si el departament de salut de Vinaròs va complint amb tots els requisits i va passant fases, el pròxim 8 de juny començaria la Fase 3 del Pla de Desescalada i podrien obrir-se les platges i piscines públiques.

Algunes de les mesures i possibles escenaris que s’han plantejat, per a aplicar a les platges per part d’experts, han estat establir mecanismes per al control de l’aforament, eliminar instal·lacions que puguen ser focus de contagi com a dutxes o llavapeus o implantar algun sistema de delimitació d’espais. No obstant això, encara no s’ha establert una normativa, la qual cosa impedeix que, per part de l’Ajuntament, puguen començar les actuacions sobre este tema.

“Necessitem instruccions clares sobre quines mesures en seguretat i higiene hem d’aplicar a les nostres platges i piscina municipal, quines instal·lacions estaran permeses o no i quines mesures de seguretat hem d’adoptar per a preservar la salut de tots els usuaris i hem de conéixer-les com més prompte millor per a començar a treballar i que puguem obrir les platges, amb totes les garanties, quan se’ns indique”, ha destacat l’Alcalde, Francisco Juan.

Per part de l’Ajuntament, s’espera també que esta setmana puguen començar les obres de condicionament de platges, competència de la Direcció General de Costes que es van paralitzar a causa de la declaració de la pandèmia. “Després del temporal Gloria, l’Ajuntament va condicionar els accessos però l’actuació de neteja i de reposició de passarel·les de fusta és a càrrec de Costes pel que esperem que no es demoren més i que les nostres platges poden estar en perfectes condicions i complint amb totes les mesures de seguretat i higiene”.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

L’alcaldessa de la Vilavella analitza la situació municipal amb el president de la Diputació

Navarro ha aprofitat la seua primera reunió oficial amb Josep Martí per a agrair el seu suport durant la crisi del coronavirus i sol·licitar la mediació de la Diputació perquè les institucions supramunicipals actualitzen els seus pagaments amb l'ajuntament.

Un menor de 15 anys, atés en colpejar-se al saltar a l’aigua en una cala de la Renegà

Després de l'assistència, el ferit ha estat traslladat a l'hospital General Universitari de Castelló en l'ambulància de suport vital bàsic.

L’Ajuntament de Vila-real paga prop de 140.000 euros en hores extres i ajudes al personal municipal

Concretament, s'han abonat als empleats municipals un total de 125.172 euros en concepte d'hores extraordinàries i 13.973 euros d'ajudes socials, de manera que queden liquidades les quantitats pendents del passat any.

Es descarta la ‘immunitat de grup’ a Espanya perquè només el 5,2% de la població té anticossos COVID

L'Estudi Nacional de Seroprevalencia ENA-COVID indica que la prevalença més elevada d'anticossos es troba en personal sanitari (10%) i en treballadors de residències i centres sociosanitaris (7,7%)

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià