17.8 C
Valencia

Alcalà-Alcossebre reclama conéixer mesures de seguretat per a l’obertura de platges i piscines

L'Alcalde Francisco Juan ha requerit a Generalitat i Govern central que aclarisquen quines mesures hauran d'adoptar-se per a començar el condicionament d'instal·lacions a les platges i piscina municipal.

- Publicitat -AVL

L’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre ha reclamat per escrit tota la informació sobre les condicions i requisits que hauran de complir les platges i piscina municipal de cara a la seua obertura.

Les cartes s’han remés a la consellera de Sanitat, el secretari autonòmic de Turisme i la subdelegada del Govern, recordant que, si el departament de salut de Vinaròs va complint amb tots els requisits i va passant fases, el pròxim 8 de juny començaria la Fase 3 del Pla de Desescalada i podrien obrir-se les platges i piscines públiques.

- Advertisement -

Algunes de les mesures i possibles escenaris que s’han plantejat, per a aplicar a les platges per part d’experts, han estat establir mecanismes per al control de l’aforament, eliminar instal·lacions que puguen ser focus de contagi com a dutxes o llavapeus o implantar algun sistema de delimitació d’espais. No obstant això, encara no s’ha establert una normativa, la qual cosa impedeix que, per part de l’Ajuntament, puguen començar les actuacions sobre este tema.

“Necessitem instruccions clares sobre quines mesures en seguretat i higiene hem d’aplicar a les nostres platges i piscina municipal, quines instal·lacions estaran permeses o no i quines mesures de seguretat hem d’adoptar per a preservar la salut de tots els usuaris i hem de conéixer-les com més prompte millor per a començar a treballar i que puguem obrir les platges, amb totes les garanties, quan se’ns indique”, ha destacat l’Alcalde, Francisco Juan.

Per part de l’Ajuntament, s’espera també que esta setmana puguen començar les obres de condicionament de platges, competència de la Direcció General de Costes que es van paralitzar a causa de la declaració de la pandèmia. “Després del temporal Gloria, l’Ajuntament va condicionar els accessos però l’actuació de neteja i de reposició de passarel·les de fusta és a càrrec de Costes pel que esperem que no es demoren més i que les nostres platges poden estar en perfectes condicions i complint amb totes les mesures de seguretat i higiene”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,988FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

7.166 ‘Bons de Viatge’ de Turisme de 600 euros, esgotats en 9 hores

Este bo implica un descompte del 70% per a viatjar per les tres províncies, i ha generat una llista d'espera de 2.280 sol·licituds.

Transició ecològica aposta per més mercats de venda directa i canvis en el banc de terres de Castelló

El regidor Fernando Navarro ha plantejat este dimecres al Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat les primeres propostes del Pla de Reactivació Agrària, amb mesures per a dinamitzar la producció i comercialització de proximitat de la ciutat i recuperar horts ara abandonats

13.000 persones han visitat ‘Escala a Castelló’ “amb total seguretat”

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha fet balanç junt el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, de la tercera edició d'este esdeveniment turístic al Grau de Castelló.

Sanitat confirma 251 nous casos de coronavirus a Alacant després que Puig demane el toc de queda

Hi han brots en Elda, Torrevieja, Elx, Algorfa, Orihuela, Benejúzar i Cox.

Castelló confirma 77 nous casos de coronavirus després que Marco demane el toc de queda

"Estarem al costat de qualsevol mesura que evite una sola mort o un sol contagi", assegura Amparo Marco
- Advertisement -

: Valencià