3.2 C
Valencia

Alcalà-Alcossebre aprova el pressupost municipal de 2021 que ascendeix a 12.270.886 euros

Amb els vots a favor de PP i Cs i els vots en contra de Partit Socialista i Compromís.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El ple de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha aprovat el pressupost municipal per a l’any 2021 amb un total de 12.270.886 euros, amb els vots a favor de Partit Popular i Ciutadans i els vots en contra de Partit Socialista i Compromís.

El pressupost –que podrà entrar en vigor amb l’inici d’any- s’ha elaborat, per part de l’equip de govern, amb la premissa d'”estar preparats davant les situacions que puguen anar sorgint, durant l’any 2021, ja que, en el transcurs del 2020, s’ha demostrat com elaborem pressupostos que ens permeten estar preparats davant emergències tan greus com han sigut el temporal Glòria i la pandèmia de COVID-19, amb accions com la instal·lació de carpes en els centres de salut, per a la realització de PCR, noves ajudes per als comerços afectats per la crisi provocada per la pandèmia, ajudes d’emergència social, Banc d’Aliments, etc.”, ha destacat l’alcalde Francisco Juan. “Durant l’any 2020, hem complit amb la pràctica totalitat d’inversions i accions previstes i, a més, hem sumat noves actuacions, gràcies als romanents de tresoreria el que demostra que la nostra manera de gestionar funciona” ha destacat.

En el capítol d’inversions, d’1.902.924 euros, es contemplen actuacions com l’ampliació de CEIP La Mola, segona fase de construcció de l’Espai d’Oci i Casal Jove d’Alcossebre, el pla d’accessibilitat i millora de l’entorn urbà, dotacions en parcs infantils o noves zones de cicle-carrer i carril-bici, entre altres. Altres novetats seran la creació de noves ajudes destinades als comerços locals que aposten per digitalització, equiparació d’ajudes de les víctimes de la violència de gènere – una qüestió que s’ha aprovat ja durant la sessió plenària- i ajudes per al foment de la compra de vehicles elèctrics.

La regidora d’Hisenda, María Agut, ha explicat que “este és un pressupost de continuïtat, prudent, que no apuja impostos i augmenta ajudes, responsable i tremendament social” i ha insistit que “és inversor i atén les prioritats dels nostres veïns”.

- Publicitat -

El Partit Socialista va presentar una esmena per a retallar despeses per valor de 112.800 euros i destinar-los a altres conceptes, la inclusió de la qual en l’ordre del dia va resultar rebutjada, amb els vots en contra del Partit Popular i Ciutadans.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,626FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià