19.3 C
Valencia

Alcalà-Alcossebre anuncia la suspensió de les festes patronals

Francisco Juan: "Hem volgut esperar per a veure l'evolució de la pandèmia però, per a no exposar-nos a possibles rebrots i per prudència i responsabilitat, decidim suspendre tots els festejos".

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha comunicat la suspensió de les festes patronals de la localitat, que havien de celebrar-se del 21 al 31 d’agost en Alcalà i del 9 al 13 de setembre en Alcossebre.

La decisió es pren després de comprovar l’evolució de la pandèmia de COVID-19 i l’existència de rebrots en altres municipis i sempre amb l’objectiu de preservar al màxim la salut dels veïns i veïnes. El consistori ja va suspendre tots els actes en els quals podia donar-se una gran afluència de persones, tant al juny com al juliol, i ara s’ha decidit suspendre les festes patronals amb tots els actes que pogueren contenir.

“Hem volgut esperar per a veure si la pandèmia podria estar controlada en les dates de les nostres festes però, en vista dels rebrots que s’estan produint en altres municipis i pensant en la seguretat dels nostres veïns i veïnes, hem decidit suspendre les festes patronals, ja que la salut està per sobre de tot”, ha anunciat l’Alcalde Francisco Juan.

La mesura s’ha comunicat als portaveus de tots els grups municipals, festeres de l’any 2019 que mantenien el seu mandat enguany, Comissió Taurina i associacions locals que tradicionalment han col·laborat en l’organització de les festes.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,627FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià