Alcalà-Alcossebre i empreses locals del municipi reben els distintius SICTED de qualitat turística

Les platges de la localitat, la Policia Local, la Tourist Info i quatre empreses locals han rebut el Compromís de Qualitat Turística que suposa implantar aquest sistema de gestió

Hui s’ha celebrat l’acte de lliurament dels distintius SICTED-Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions a les quatre empreses locals, Policia Local, Tourist Info i platges de la localitat que han participat en aquest programa que assegura una sèrie d’estàndards de qualitat turística. Durant l’últim any, des de la Regidoria de Turisme s’ha realitzat una formació contínua per implantar aquest sistema SICTED que suposa apostar la millora de la qualitat, a través d’un sistema de gestió integral implantat al model de negoci, atenció als clients, etc. De cara a l’any que ve, tretze empreses locals ja han confirmat que participaran en la formació per obtindre el distintiu.

El municipi ja va rebre el distintiu, com a destinació turística, en un acte celebrat a la passada edició de FITUR, de mans del Secretari d’Estat de Turisme i es converteix, així, en un dels 9 municipis de la província de Castelló en comptar amb aquest reconeixement.

La regidora de Turisme, Alejandra Roca, el director d’Intel·ligència Turística del INVATURMario Villar, i l’alcalde d’Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, han estat els encarregats de fer entrega dels distintius.