Detenen a una persona per diversos robatoris en interior de vehicles a Alcalà de Xivert

S'ha aconseguit recuperar els objectes sostrets, els quals els portava el detingut en una motxilla juntament amb les eines que emprava per a forçar els vehicles

La Guàrdia Civil ha detingut a un home, com a suposat autor de cinc delictes de robatori en interior de vehicles en el terme municipal d’Alcalà de Xivert.

L’actuació es va iniciar amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre els robatoris i furts en habitatges i vehicles a la província, quan els agents van tindre coneixement d’un increment de robatoris amb força comesos en interior de vehicles, on l’autor després de fracturar les finestretes d’aquests, sostreia els objectes de valor que es trobaven en el seu interior, els quals estaven estacionats en la via pública de la localitat d’Alcalà de Xivert.

Rovira  

Els guàrdies civils van iniciar una investigació per a esclarir els fets, i després de nombroses gestions i amb les dades obtingudes per les perquisicions, van esbrinar que l’autor actuava emprant sempre el mateix modus operandi, aprofitant les hores nocturnes per a cometre els robatoris.

Continuant amb les gestions, efectius de la Guàrdia Civil i Policia Local d’Alcalà de Xivert, van establir un dispositiu amb la finalitat de localitzar a l’autor dels fets, donant com a resultat la troballa d’una persona que estava cometent en aquest moment un robatori a l’interior d’un turisme en un pàrquing obert de la localitat, aquesta persona en veure’s sorpresa pels agents va intentar amagar-se a l’interior del vehicle.

Després de realitzar un reconeixement de la zona, els agents van observar quatre vehicles més violentats estacionats en el mateix pàrquing.

Seguidament els agents van procedir a la detenció d’aquesta persona, tractant-se d’un home de 25 anys, com a suposat autor de cinc delictes de robatoris en interior de vehicles.
S’ha aconseguit recuperar els objectes sostrets, els quals els portava el detingut en una motxilla juntament amb les eines que emprava per a forçar els vehicles.

Les diligències instruïdes han sigut posades a disposició al Jutjat d’Instrucció número 1 de Vinaròs.
L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil i Policia Local d’Alcalà de Xivert.

PublicitatJuega Limpio Orihuela