29.8 C
Valencia

Alcalà-Alcossebre destinarà 236.742 euros a reparacions del temporal

Divendres que ve se celebrarà ple extraordinari per a aprovar estes inversions, que se sumen a les que ja estaven previstes en el pressupost municipal 2020.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre celebrarà un ple extraordinari divendres que ve per a aprovar destinar 236.742 euros de romanents de tresoreria de 2019 a diferents obres i infraestructures.

En concret, es destinaran a 137.940 a un important obra de sanejament a la platja de les Fonts. 51.000 euros s’invertiran en reparacions de danys provocats pel temporal del passat mes de gener, en concret a actuacions de reubicació d’arena a la platja de les Fonts, la reparació d’un col·lector a la platja del Carregador, reparació de camins i infraestructures viàries del camí L’Atall. També es destinaran 12.076 euros a la millora d’enllumenat en el camí Cervera i 15.666 a la millora de l’enllumenat al carrer Murs. D’altra banda, és suplementara la partida relativa a la reforma del centre de salut d’Alcalà, ja existent en el pressupost 2020, amb 20.000 euros per a poder realitzar la col·locació d’un fals sostre, després de la petició dels tècnics del Departament de Salut, amb els quals es coordina, des de l’Ajuntament, l’execució de l’obra.

“Totes estes inversions estan motivades per un clar interés i urgència, com succeeix en el cas de les reparacions dels danys provocats pel temporal o de l’obra de sanejament de les Fonts, perquè estiguen realitzades abans de la temporada d’estiu”, ha explicat la regidora d’Hisenda, María Agut, que ha informat que “ens queden 700.000 euros més de romanents de tresoreria per a continuar invertint a millorar el nostre municipi”.

“Estos romanents de tresoreria de 2019 són fruit de la bona gestió econòmica i ens permeten continuar augmentant les inversions, que se sumen a les que ja estaven contemplades en el pressupost municipal 2020”, ha explicat l’Alcalde Francisco Juan.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià