L’alcalde d’Alacant rep a Anastasia Ignatyev medalla de bronze Júnior

Els regidors d'Esports i d'Acció Social participen en la recepció oficial, al costat del president de la Real Federació Espanyola de Taekwondo, l'alacantí Jesús Castellanos, familiars de la lluitadora, responsables del Club Furyo i diversos companys d'Anastasia.

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha rebut aquesta vesprada a l’Ajuntament a la jove Anastasia Ignatyev, recent medalla de bronze en el Campionat Europeu Júnior de Taekwondo, celebrat el passat cap de setmana a Orpesa, Castelló.

Els regidors d’Esports, José Luis Berenguer, i d’Acció Social, Julia Llopis, han pres part també en la cerimònia, al costat del president de la Real Federació Espanyola de Taekwondo, l’alacantí Jesús Castellanos, familiars de la lluitadora, responsables del Club Furyo, del qual Anastasia forma part, i companys d’aquest centre esportiu.

Rovira  

Anastasia Ignatyev, alacantina, de nacionalitat espanyola i pares russos, també és Campiona d’Espanya Júnior de Taekwondo 2019 i Campiona d’Espanya Sub-21 de l’especialitat.

Esportista d’elit, aquesta jove lluitadora ha competit en el recent Campionat d’Europa en la categoria de -59 quilos. En aqueixos combats, va véncer a les esportistes de Suècia, Grècia i Croàcia. En semifinals, va caure davant Turquia. Encara que ha entrenat durant anys en el Club Esportiu Furyo d’Alacant, les seues exigències competitives li permeten residir en l’actualitat en un Centre d’Alt Rendiment a Barcelona.

L’alcalde ha entregat a la medallista un record de la trobada, igual que als joves practicants d’arts marcials de Furyo que l’han acompanyada. El president de la Real Federació Espanyola de Taekwondo, al seu torn, ha regalat als representants municipals unes reproduccions de la medalla europea.

Luis Barcala ha recorregut després amb l’esportista, els seus familiars, membres de la federació i de Furyo diverses estades del palau Consistorial, donant-los compte d’aspectes històrics d’aquest.

PublicitatJuega Limpio Orihuela