Alcalde considera que la baixa de Lorenzo suposa un desequilibri al govern de Benicàssim

El portaveu municipal socialista considera que “estos vaivens polítics no beneficien res en estos moments de crisis per la pandèmia”.

El portaveu del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Benicàssim, Miguel Alcalde, ha manifestat el seu desig que la baixa del regidor de Ciutadans, Domingo Lorenzo, de l’equip de govern i la seua petició de passar com a edil no adscrit, “no influïsca en la gestió econòmica i social de Benicàssim, precisament ara que ens enfrontem a la crisi generada per la pandèmia de la COVID-19 i el procés de reconstrucció”. Tal com apunta Alcalde, “caldrà esperar per a saber com es recompon l’equip de govern però, per descomptat que, en estos moments de tanta crisi turística que està patint Benicàssim, tots estos vaivens polítics no beneficien res”.

El portaveu municipal socialista apunta que la dimissió d’un dels tres regidors de Ciutadans, fa que l’Ajuntament de Benicàssim “visca una nova situació de tensió, ja que, Ciutadans és el partit que sustenta l’equip de govern de l’alcaldessa del Partit Popular, Susana Marqués”. “És una dimissió que posa en desequilibri l’equip de govern”, assenyala Alcalde qui recorda que, encara hui, “PP i Ciutadans han sigut incapaços de signar un pacte de govern”.

Referent a això, Alcalde apunta que el pacte de govern “va ser una compra econòmica del suport de Ciutadans per a assegurar un sou d’alcaldessa, sense ser-ho, a la capdavant de llista de l’agrupació taronja, Cristina Fernández, i els importava molt poc el desenvolupament de Benicàssim i els seus veïns i veïnes”.

A més, Alcalde ha manifestat que la llista municipal de Ciutadans es va fer amb “pedaços d’un regidor trànsfuga del PP, amb la família d’algun candidat i que no tenia cap coherència ideològica”. “És un grup que funciona en claus polítiques que no s’entenen i, per això, entenem que, ara, un dels components es vaja als no adscrits”, apunta el portaveu municipal socialista.