22.8 C
Valencia

Es confirma una mort de coronavirus en Morella

La víctima, una dona d'avançada edat, estava internada a la residència de Morella.

- Publicitat -AVL

Davant la notícia de la defunció Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, ha pujat a les xarxes un comunicat, acompanyat d’un vídeo, on mostra les condolences a la víctima morellana del coronavirus. També ha aprofitat per a llançar un missatge a tots els morellans, instant-los a mantenir la quarantena i pregant del suport de tots per superar la complicada situació de sanitària, ací us deixem el comunicat:

Permeteu-me que compartisca, amb vosaltres, amb les vostres cases, unes paraules en uns dies tan complicats per a totes i tots. Ens trobem, ho sabeu bé, immersos en una situació de vulnerabilitat a causa de la pandèmia del coronavirus que requereix molts d’esforços i sacrificis.

Acabem de conéixer que l’Estat d’Alarma es prolongarà quinze dies més, fins a l’11 d’abril, i malauradament també hem conegut els primers positius de COVID-19 en la nostra ciutat, en l’estimada Residència. I hem de lamentar que una d’eixes persones ha faltat.

En primer lloc, vull traslladar el condol, la força i tots els ànims als familiars d’estes persones afectades. Així com la força i agraïment al personal mèdic i sanitari que s’està bolcant en l’atenció i salut de tots i totes.


En estos moments, des de salut pública i el departament sanitari de Vinaròs, es gestiona el centre residencial, tal com marquen els protocols, i l’UME realitza diversos treballs de suport i desinfecció. Hem d’estar més units que mai. No ens pot véncer la por ni el desànim. Junts, seguint les indicacions de les autoritats, fem front al coronavirus i el vencerem. Cal persistir en la importància de la higiene personal, evitar desplaçaments i donar suport a familiars, veïns; sobretot a aquells més vulnerables.

A l’igual, que també faig una crida a la responsabilitat amb l’ús d’informacions no contrastades. En cada grup d’amics, en les xarxes socials, en les converses, no propaguem eixe tipus de missatges, ja que afecten altres persones i no ajuden, en res, a la situació.

Amb serenitat, hem de ser conscients que el COVID-19, el maleït coronavirus, no distingeix de llocs ni de persones, és el nostre enemic comú. I de moment, l’única arma, l’única vacuna que tenim per enfrontar-nos a ell és el nostre comportament. El comportament de cadascú i el comportament com a societat. Totes les nostres energies, per tant, han d’estar a cuidar-nos, en estimar-nos i combatre’l.

Venen més dies llargs i durs. Estiguem en les nostres cases, tinguem cura dels que ens envolten, traslladem-nos tranquil·litat i estima.

Permeteu-me agrair les mostres de solidaritat i d’ajuda que estem rebent, des del primer dia. Agrair, com fent aplaudint a les 20.00 h en els nostres balcons, a totes les persones que es deixen la pell per la nostra salut i el dia a dia. A tots els professionals i moltes persones anònimes que ens fan més fàcil, dins de tanta obscuritat, la nostra vida amb un poc de més llum: establiments, neteja, serveis municipals, un llarg etcètera. Hem de continuar així, fent-nos costat uns als altres, cuidant-nos.

En moments difícils, com el que estem vivint, hem de traure el millor de cadascú i el millor de tots.

Conec, com tots vosaltres, esta ciutat, Morella, i sé que cadascú ficarà el millor de si mateix per aconseguir-ho. Morella continuarà demostrant el que és: un gran poble amb persones i personetes que es fan costat uns als altres. Els nostres carrers estan buits, com han d’estar, però la nostra gent està més present que mai.

Desitgem la prompta recuperació de les persones afectades. Lamentem la mort d’una veïna i traslladem el nostre pesar a familiars i amics.

Són moments difícils per a tots però vencerem al Coronavirus, no tingueu cap dubte. Volem fer-ho quan abans i per això és necessari que ens impliquem de valent seguint totes les indicacions.

Morellans i morellanes. Eixirem d’esta situació i ens retrobarem a les nostres places i carrers.

Una forta abraçada. Cuidem-nos. Cuideu-vos!

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,787FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Rescaten a una bebé de 21 mesos després de caure en una piscina de Quart de Poblet

La xicoteta ha sigut traslladada a l'Hospital La Fe de València i, encara que quasi s'ofega, es troba estable

Castelló reparteix el llibre de la no-festa sense cap projecte fester a la vista

En un acte a l'aire lliure i aforament limitat i presència escasa, s'ha repartit el llibre de la Magdalena 2020 que va quedar suspesa.

Dimiteix Emilio Bouza, el portaveu del grup Covid-19 de la Comunitat de Madrid

"El que he vist estos dies m'obliga a renunciar"

Vila-real reactiva el servei d’autobús gratuït a l’UJI

El servei d'autobús gratuït a la Universitat Jaume I reprén la seua activitat habitual dilluns que ve 28 de setembre, coincidint amb...
- Advertisement -

: Valencià