L’Alcalde de Paterna entrega un pendrive amb l’expedient de Halloween als portaveus de l’ajuntament

Juan Antonio Sagredo aporta de forma voluntària tots els documents perquè els partits amb representació en el ple puguen examinar-la

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha lliurat este matí en un pendrive tota la documentació relativa a l’expedient dels concerts de Halloween als i les portaveus de tots els partits polítics amb representació en el ple.

D’esta forma, el primer edil ha aportat 8 memòries externes USB durant la Junta de Govern Local (JGL) extraordinària i urgent als representants de PSOE, PP, Compromís, Ciutadans, Paterna  Pot, EU i els regidors no adscrits.

Juan Antonio Sagredo ha decidit aportar de forma voluntària tots els documents perquè els representants polítics de la localitat puguen examinar-les al detall. A més, l’Alcalde els ha donat accés a la plataforma electrònica de l’Ajuntament perquè puguen consultar l’expedient de forma telemàtica. Així mateix, tant ell com el seu Equip de Govern, s’han posat a la disposició de tots els regidors i regidores corporatius perquè plantegen les preguntes, dubtes i inquietuds que tinguen sobre este tema.

L’Alcalde de Paterna ha volgut d’esta forma que no existisca dubte alguna sobre com es va realitzar el procediment de contractació. Així mateix, ha sol·licitat als diferents partits polítics que facen un ús responsable de tota la documentació.

Sagredo ha explicat que col·laborarà amb la Justícia “aportant la documentació que siga necessària i donant les explicacions oportunes”. En este sentit, ha anunciat que “una vegada ateste en el jutjat núm. 2 de Paterna i no abans, per respecte a la jutge que portarà el cas, farà més declaracions públicament sobre este assumpte”.

CatalanSpanish