L’oposició estudia portar a Marqués davant la Sindicatura de Greuges

Segons, Alcalde, “la gota que ha desbordat el got ha sigut la decisió de la popular Susana Marqués de no sol·licitar, que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ) netege els llits i barrancs del municipi”.

Publicitat

El portaveu del Grup del Grup Municipal Socialista de Benicàssim, Miguel Alcalde, ha manifestat, que el seu grup està estudiant “denunciar a l’alcaldessa del PP, Susana Marqués, davant la Sindicatura de Greuges, pels reiterats incompliments, que ve cometent dels acords que s’adopten en el ple municipal”.

L’últim episodi ha sigut la decisió de Marqués “de saltar-se a la torera la decisió sobirana del ple, per la qual hauria d’haver-se dirigit a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a sol·licitar, que aquest organisme procedisca a la neteja dels llits i barrancs del nostre municipi”.

PublicitatRovira  

No obstant això, l’alcaldessa no ha formalitzat aquesta petició, “segurament perquè entén que no ha de molestar als dirigents del seu partit, no vaja a ser que algú es puga enfadar amb ella”.

Susana Marqués, “en comptes de fer valdre els drets dels benicenses, ha preferit que siga l’Ajuntament la que carregue amb la neteja dels llits i barrancs, a pesar que es tracta d’uns treballs, que no són de competència municipal, sinó de la CHJ”.

Miguel Alcalde posa de manifest que a Benicàssim existeix un clar “dèficit democràtic”, ja que estem en 2018 i l’alcaldessa segueix sense acomplir a alguns dels acords, que es van adaptar en el primer ple de la legislatura el juny de 2105, com els de retransmetre en directe les sessions plenàries a través d’Internet o no fer un ús abusiu de la facultat de contractar personal de confiança”.

Són “situacions que no estem disposats a consentir, raó per la qual, davant tants atropellaments i excessos, no ens queda més remei que denunciar les males pràctiques de la nostra alcaldessa davant el Síndic de Greguges”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela