Dos morts a Alacant després de consumir el dissabte alcohol etílic mesclat amb refrescs

La brigada judicial de la Policia Nacional d’Alacant investiga la mort aquest dilluns de dos homes de 40 i 44 anys que, pel que sembla, van participar en una festa dissabte passat en un domicili particular en la qual van ingerir alcohol etílic mesclat amb refrescs. Un altre jove de 28 anys roman ingressat en observació en l’hospital pel mateix motiu.

Segons han explicat fonts de la investigació a Europa Press, en la festa, que s’hauria celebrat en un domicili del barri dels Àngels de la capital alacantina, hi havia, almenys, sis persones de les quals van consumir la mescla quatre d’elles.

Els fets es van produir quan, en el transcurs de la festa, es va acabar la cervesa i suposadament van decidir consumir alcohol etílic mesclat amb refrescs. Dels quatre que van consumir, dos són els morts, i un tercer, de 28 anys roman ingressat en observació en l’Hospital General d’Alacant. El quart no té símptomes perquè se suposa que simplement va provar la mescla.

La Policia va tindre coneixement dels succeït aquest dilluns, després que es donara un avís als servicis d’urgències per a alertar que dos persones es trobaven malalts. A l’arribada dels sanitaris, un d’ells ja havia mort i el segon va morir de camí a l’hospital.

El tercer afectat segueix hospitalitzat. La brigada de la Policia Judicial de la Policia Nacional investiga els fets. Tant els morts com la resta dels participants en la festa són de nacionalitat equatoriana.CatalanSpanish