17.3 C
Valencia

Alcoi convoca la beca de medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual’

Amb una dotació de 2.250 euros compleix la seua XXXI edició.

- Publicitat -AVL

Un any més, l’Ajuntament d’Alcoi ha convocat la beca municipal per a estudiants de medicina. La Beca d’Estudis de Medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual’, amb una dotació de 2.250 euros.

La Beca d’Estudis de Medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual’ és una beca per a ajudar econòmicament les persones que realitzen estudis en el camp de la Medicina durant el curs 2020/2021.

- Advertisement -

Les sol·licituds es realitzaran mitjançant instància i es presentaran en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament o per qualsevol dels mitjans assenyalats en l’Art. 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment Administratiu comú de les Administracions Públiques i de Procediment Comú, en el termini de vint dies hàbils (20 dies) següents a la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província, és a dir, el termini finalitza el 8 d’octubre.

La valoració de les sol·licituds presentades s’efectua atenent principalment els resultats acadèmics, puntuant també el no haver gaudit d’esta beca en edicions anteriors, el currículum de la persona sol·licitant (cursos, congressos, seminaris, jornades…), el nivell d’estudis a cursar i l’estat socioeconòmic de la unitat familiar.

El regidor de Salut Pública, Miguel Juan Reig, ressalta que “des de l’Ajuntament d’Alcoi reconeixem la importància de la medicina i també el paper de la figura del metge a través d’esta convocatòria que ajudarà econòmicament a un estudiant de la nostra ciutat a seguir amb els seus estudis”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,997FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Simó i Marco, enfrontats per l’IBI de PortCastelló

L'actual president de l'autoritat portuària i portaveu de l'equip de govern a l'ajuntament de Castelló fins fa dos mesos, considera que este l'augment que ha anunciat el consistori "tindrà repercussions negatives".

La Generalitat continuarà endavant amb el toc de queda malgrat la negativa del Consell Interterritorial

Puig assegura que “és necessari fer un pas més” tra augmentar els ingressos un 97% i els contagis un 45% en les últimes setmanes.

El Govern i les comunitats ajornen l’aprovació del toc de queda

Totes les comunitats, excepte Madrid i Euskadi, donen suport a les noves restriccions contra la pandèmia.

Castelló preveu aprovar subvencions per més de 211.000 euros als col·lectius de festes

Dilluns que ve se celebrarà un Consell Rector per a donar llum verda a les ajudes a gaiates, colles, Festes de Carrer i ens vinculats

Borriana obri el primer circuit de cal·listènia al parc de Novenes de Calatrava

• Amb un pressupost de més de 26.000 euros, els mòduls de cal·listènia se situen en una superfície habilitada d'aproximadament 25m x 15m i estaran acabats la setmana que ve
- Advertisement -

: Valencià