17.2 C
Valencia

El Ple d’Alcoi aprova els festius locals per al 2021

S'estableixen com a no laborables el dissabte 24 d'abril i dilluns 26 d'abril de 2021 a l'espera de l'evolució de la pandèmia.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Ple Municipal d’avui divendres, 2 d’octubre del 2020, ha aprovat els dies declarats festius locals per al 2021, una vegada que estos van ser aprovats prèviament per unanimitat en el Consell Econòmic i Social (CES).

Els dies que s’han declarat festius són el dissabte 24 d’abril i el dilluns 26 d’abril per al 2021, sempre a l’espera de com evoluciona la situació sanitària i amb la possibilitat de modificar-los tal com ha ocorregut el 2020 arran de la suspensió de les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi per la crisi mundial provocada per la Covid-19.

- Publicitat -

Durant el ple municipal d’avui, en primer lloc s’ha votat la urgència de la proposta que ha sigut aprovada per unanimitat i després l’aprovació dels dies declarats festius, també aprovats per unanimitat de tots els grups del Consistori, quedant per tant, els festius locals situats el dissabte 24 d’abril i el dilluns, 26 d’abril de 2021.

D’altra banda, cal recordar que els festius locals, programats per al passat mes d’abril de 2020 es van haver de suspendre, substituint-los per uns altres. Estos nous festius per a enguany van ser aprovats pel CES el 28 de maig de 2020 per unanimitat i després, ratificats durant el ple del 5 de juliol. Per tant, els festius locals de 2020 se celebraran divendres 30 d’octubre i el dilluns 7 de desembre i els dels 2021, el dissabte 24 i dilluns, 26 d’abril.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,018FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El nou Estat d’Alarma de Sánchez legitima les mesures anunciades per la Generalitat

El 'toc de queda' o la restricció de les reunions a sis persones coincideixen en les mesures ja adoptades per la Comunitat Valenciana.

Castelló passa el seu primer toc de queda des del 23-F

No s'han destacat incidents greus durant la primera nit de restricció de la mobilitat.

Benicarló lliura els Premis Literaris 2020 en un acte restringit per la pandèmia

L'Auditori Pedro Mercader ha acollit l'acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló 2020, l'esdeveniment cultural més important de l'any a Benicarló. A causa de la pandèmia, l'acte ha quedat restringit a les autoritats locals, guanyadors i patrocinadors.

Comerç comença els tràmits per a reformar la nau de pescateria del Mercat del Cabanyal

També es troba en procés de licitació la rehabilitació de la façana i de la coberta del mercat

El MUCC crea un nou itinerari històric sota el títol ‘Espais de Memòria’

La ruta recordarà els llocs clau del període comprés entre la Segona República i el final de la dictadura franquista
- Advertisement -

: Valencià