26 C
Valencia

Alcoi suspèn els festius locals i les festes

L'Alcalde, Toni Francés, ha signat un decret on se suspenen els festius locals que s'havien aprovat per Ple Municipal per l'any 2020, i que eren 25, 26 i 27 d'abril.

- Publicitat -AVL

L’Alcalde, Toni Francés, ha signat un decret on se suspenen els festius locals que s’havien aprovat per Ple Municipal per l’any 2020, i que eren 25, 26 i 27 d’abril.

Tal com ja s’havia anunciat en roda de premsa, el passat 13 de març amb la presència de l’alcalde, Toni Francés; el President de l’Associació de San Jorge, Juan José Olcina, i la regidora de Festes, Carol Ortiz, les festes se suspenen sense nova data, a l’espera de l’evolució de les mesures per a combatre el Covid19.

L’Ajuntament ha suspés oficialment els festius locals aprovats per 2020, essent estos el 25, 26 i 27 d’abril, amb un decret d’alcaldia. De moment, no està previst designar nous festius locals i la decisió es posposa fins que acabe l’estat d’alarma i es conega l’evolució de les mesures per combatre la situació d’excepcionalitat que estem vivint.

L’alcalde, Toni Francés, explica: «Hem suspés els festius locals que teníem aprovats per al 25, 26 i 27 d’abril, ja que una vegada suspeses les nostres Festes de Moros i Cristians, no tenia sentit mantenir estos dies. Esperem poder tindre unes noves dates, quan la situació que estem vivint es normalitze, perquè totes les alcoianes i alcoians puga’m gaudir en les millors condicions dels nostres festius locals».

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.

Detectats 2 brots de coronavirus a empreses de Castelló de la Plana

2 dels brots s'han donat a empreses locals.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa de Moixent

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 22 persones contagiades i 6 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià