20.8 C
Valencia

Alcoi té en marxa 29 processos de contractació de personal

En concret 22 oposicions, 13 de les quals són lliures i 9 internes, 4 bosses externes, 2 concursos interns i 1 bossa de comissió de serveis.

- Publicitat -AVL


L’Ajuntament d’Alcoi està duent a terme un total de 29 processos de contractació en concret 22 oposicions, 13 de les quals són lliures i 9 internes, 4 bosses externes, 2 concursos interns i 1 bossa de comissió de serveis.


D’aquests processos estan ja publicades les bases de les oposicions lliures d’auxiliar SAD i tècnic administratiu general i les oposicions internes d’oficial de jardins, manteniment informàtic i de medi ambient. L’oposició lliure d’arquitecte està pendent de fixar la data de l’examen, ja que va haver d’ajornar-se a causa de l’Estat d’Alarma.


Pel que respecta als concursos interns, el d’escorta-conductor està pendent d’assignació i el d’administratiu de gestió ja està publicada la llista provisional.
Hi ha un total de 5 processos pendents de l’informe: l’oposició interna d’oficial de porteria i les lliures de professor de trompeta, professor de viola, tècnic informàtic i tècnic d’inserció sociolaboral. Així mateix, estan pendents dels informes sindicals l’oposició interna d’oficial electricista.
Igualment, està pendent la publicació de les llistes definitives de les oposicions lliures d’auxiliar de cuina, zelador i educador infantil i les llistes provisionals de les oposicions lliures d’agent de la Policia Local, delineant C1 i educador social, així com les oposicions internes d’encarregat de conservatori, encarregat de jardins i encarregat d’obres.
Ja està la llista definitiva de la borsa de comissió de serveis d’agents de la Policia Local i estan amb llistat provisional d’admesos, les borses externes d’oficial de serveis múltiples, administratiu i professor de teatre. Finalment, cal indicar que la bossa externa de treballador social de Pangea està pendent de la reunió del tribunal.


“Hem de destacar l’aposta de l’administració pública més pròxima, que és l’Ajuntament d’Alcoi, per ser uns de motors de contractació de la ciutat. Tenim un total de 29 processos oberts, un número molt alt per a llocs molt diferents, cobrint les places de jubilacions i vacants, i respectant la taxa de reposició existent”, ha explicat l’edil de Personal, Alberto Belda.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,787FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Rescaten a una bebé de 21 mesos després de caure en una piscina de Quart de Poblet

La xicoteta ha sigut traslladada a l'Hospital La Fe de València i, encara que quasi s'ofega, es troba estable

Castelló reparteix el llibre de la no-festa sense cap projecte fester a la vista

En un acte a l'aire lliure i aforament limitat i presència escasa, s'ha repartit el llibre de la Magdalena 2020 que va quedar suspesa.

Dimiteix Emilio Bouza, el portaveu del grup Covid-19 de la Comunitat de Madrid

"El que he vist estos dies m'obliga a renunciar"

Vila-real reactiva el servei d’autobús gratuït a l’UJI

El servei d'autobús gratuït a la Universitat Jaume I reprén la seua activitat habitual dilluns que ve 28 de setembre, coincidint amb...
- Advertisement -

: Valencià