13.1 C
Valencia

Alcoi crearà al voltant de 80 places noves d’aparcament en el Centre i Zona Alta

També millorarà altres espais que ja s'utilitzen d'aparcament.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La regidoria de Mobilitat té previst posar en marxa, d’ací a poc temps, una sèrie d’actuacions per a augmentar el nombre de places d’aparcament en diferents llocs del Centre i Zona Alta de la ciutat, així com millorar i reordenar espais que ja estan utilitzant-se com aparcament, per tal d’optimitzar-los. En total hi haurà almenys 80 noves places i es milloraran altres espais que ja s’utilitzen.

En la placeta Les Eres s’enquitranarà l’aparcament existent i s’habilitarà un solar en el carrer Sant Bonaventura, on es crearan al voltant de 35 noves places.

Pel que respecta al carrer Sant Joan es consolidarà l’aparcament que està a la part baixa del carrer, en el tram comprés entre els carrers Barbacana i Sant Josep, baix del forn d’estil morú. Se senyalitzaran les places per ordenar l’aparcament. Este solar ja s’utilitza com aparcament de forma desordenada i després de l’actuació s’estima que hi haurà 45 places.
També es crearan places en La Beniata, en concret en la zona de l’antiga Maquinària Ceres, on s’habilitarà un nou aparcament amb 45 places.

Per altra banda, cal destacar que s’estudia la possibilitat que l’aparcament del carrer Torre de les Maçanes siga de rotació, és a dir, que es puga aparcar durant un temps limitat en horari comercial, per facilitar que siga utilitzat per més gent.

- Publicitat -

«Crearem places d’aparcament que facilitaran l’estacionament al veïnat del barri. Tal com vam dir el pla de ‘peatonalització’ contempla la creació d’aparcaments en el Centre perquè som constants que es perdran algunes places que amb estes i altres actuacions pal·liarem. Encara que també hem de tindre en compte que la intenció també és crear aparcaments dissuasius en zones pròximes perquè la gent puga estar en pocs minuts caminant en el centre d’Alcoi», afirma el regidor de Mobilitat, Jordi Martínez.

LA RIBA

Recordem que La primera fase del futur aparcament que s’habilitarà en la zona de La Riba ja està planificada i comprendrà entre 60 i 70 places d’estacionament, incloent-hi les destinades a persones amb mobilitat reduïda. Estos terrenys sobre els quals es construirà este nou aparcament, tant en esta primera fase com les dos restants, són propietat del EVHA (Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl) amb qui estan molt avançades les negociacions per a traspassar la titularitat a l’Ajuntament d’Alcoi.

- Publicitat -

Les tres primeres fases suposaran entre 150 i 200 places d’estacionament, unes xifres que podrien duplicar-se si en el futur es prolongara l’aparcament a uns terrenys actualment particulars que existeixen en la zona.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,336FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Alcora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

CSIF denúnica que Sanitat empra el personal de reforç Covid per a cobrir baixes en Emergències

El sindicat exigeix a Conselleria que cobresca amb la borsa d'ocupació i no amb reforços covid-19 les baixes en el Servei d'Emergències i adverteix que esta mesura de Sanitat suposa "afeblir els recursos davant una recrudescència de la crisi sanitària"

Showcooking “Cuina amb torró” a Xixona amb la xef estrela Michelín Susi Díaz

La coneguda xef,ambaixadora aquest any de la Fira de Nadal, ha elaborat una demostració de cuina amb torró, amb la presència de l'alcaldessa Isabel López i dels estudiants del Cicle Formatiu de Pastisseria i Fleca de la localitat.

Il·lumina Teulada Moraira, compra comerç local

És la campanya comercial de l'Ajuntament de Teulada Moraira per este Nadal.

Detingut el presumpte agressor sexual que va atacar a una menor en el portal del seu domicili a Alcoi

Els investigadors van aconseguir en menys de 48 hores identificar i detenir a l'agressor, que ja comptava amb antecedents policials per delictes contra la llibertat sexual.

Borriana recorda que Sant Nicolau i Els Reis d’Orient també poden comprar als comerços locals

L'alcaldessa ja ha anunciat als més menuts que està "escrivint una carta als Reis per a dir-los que Borriana els espera amb els braços oberts" i que es manté l'escoleta i el campus de Nadal encara que amb places limitades i distribució en grups d'aforament reduit
- Advertisement -

: Valencià