viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alcoi publica les seues ajudes per a empreses i autònoms

Es poden demanar a partir de demà dijous, 11 de juny, fins al 9 de juliol

Les ajudes de l’Ajuntament d’Alcoi “Reactiva Alcoi”, amb un pressupost  de prop de 800.000 euros, s’han publicat hui, dimecres 10 de juny de 2020, en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant (BOP). Les ajudes impulsades des del Consistori pretenen compensar la reducció d’ingressos produïda a conseqüència de la Covid-19 i de les mesures sanitàries adoptades per al seu control, facilitant liquiditat a les empreses alcoianes per a contribuir al compliment de les seues obligacions empresarials així com per al manteniment de l’activitat i de l’ocupació. Aquestes ajudes municipals són compatibles amb altres subvencions.

L’Ajuntament d’Alcoi ha preparat un equip de 8 persones en l’edifici de l’Àgora per a gestionar les ajudes i solucionar dubtes. Les consultes es poden realitzar, partir de l’11 de juny, tant a través del telèfon 965537218 com al correu electrònic reactivaalcoi@alcoi.org. En el cas de necessitar atenció presencial, s’haurà de demanar, obligatòriament, cita prèvia. Les ajudes es poden consultar en el web de l’Ajuntament a través de l’enllaç:
https://www.alcoi.org/ca/areas/innovacion/reactiva.html

L’alcalde, Toni Francés, destaca que “a partir de demà dijous, 11 de juny, ja es poden demanar les ajudes de l’Ajuntament d’Alcoi. Tal com ens vam comprometre amb les alcoianes i els alcoians, tenim un pressupost de prop de 800.000 euros per a  reactivar econòmicament els negocis d’Alcoi i mantindre l’ocupació. En total, un equip de  8 persones treballarà  per a gestionar com més prompte possible totes les subvencions i donar resposta als dubtes i consultes de la ciutadania. Hem de recordar que les ajudes municipals són compatibles amb altres ajudes i estan destinades tant a empreses com a autònoms que hagen hagut de tancar durant l’estat d’alarma pel Decret del Govern, com aquells que acrediten una reducció d’almenys el 50% en la facturació”.

La subvenció està destinada a qualsevol entitat que exercisca una activitat econòmica, amb independència de la seua naturalesa jurídica. Podran sol·licitar aquesta subvenció aquelles persones físiques o jurídiques, comunitats de béns, societats civils o altres entitats econòmiques sense personalitat jurídica, legalment constituïdes, que desenvolupen una activitat econòmica sense treballadors al
seu càrrec o, amb un màxim de 10 persones treballadores a data 1 de març de 2020, amb domicili fiscal i, si escau, el local de desenvolupament de l’activitat situat en el terme municipal d’Alcoi. El pressupost per a les ajudes és de prop de 800.000 euros, 600.000 consignats en una partida municipal i prop de 190.000 d’una subvenció de la Diputació d’Alacant. Les ajudes són tant per a negocis que han hagut de tancar a causa del Real Decret 465/2020, com per aquells que no s’han vist afectats pel tancament d’establiments disposat RD 465/2020 de 17 de març que modifica l’article 10 del RD 463/2020 de 14 de març, però sí que ha experimentat una reducció d’ingressos amb relació als obtinguts abans de la declaració de l’estat alarma. Aquesta reducció de la seua facturació serà la compresa entre l’1 i el 30 d’abril i ha de ser d’almenys un 50% en relació amb la mitjana de facturació efectuada en el primer trimestre de 2020 que poden acreditar una reducció almenys el 50% de

Últimas noticias

Contenido relacionado