24.6 C
Valencia

Alcoi formarà part durant 4 anys més del Consell Rector de la Red Innpulso

La ciutat ha sigut la més votada de totes les categories amb un 86% dels vots.

- Publicitat -AVL

Este matí, la Red Innpulso ha triat al seu Consell Rector, l’òrgan executiu que exerceix la representació, direcció i administració d’acord amb les disposicions i directives del Ple. El Consell Rector està integrat per nou ajuntaments que representen les tres modalitats que existeixen de Ciutats de la Ciència i la Innovació atorgada pel Ministeri: ciutats de menys de 20.000 habitants, ciutats d’entre 20.000 i 100.000 i ciutats de més de 100.000 habitants, totes elles, triades pel Ple. A més, formen part del mateix la Presidència de la Xarxa, els dos Vicepresidents i el representant de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

La ciutat d’Alcoi ha integrat el Consell Rector durant els quatre últims anys i en esta votació, presentava de nou la seua candidatura per a renovar la seua presència en este òrgan de direcció de la Red Innpulso. La confiança de la resta de municipis l’han situat amb els municipis de Barakaldo, Valladolid, Castelló de la Plana, Sant Boi, Aranda del Duero, Salinas, Ejea de los Caballeros i Villamayor, en el Consell Rector que estarà copresidit per les ciutats d’Ermua i Viladecans. Cal recordar que Alcoi va obtenir el reconeixement de Ciutat de la Ciència i la Innovació, per part del Ministeri, en 2011.

L’Alcalde, Toni Francés, que ha estat present en Madrid per a defensar la candidatura d’Alcoi s’ha mostrat molt satisfet per la confiança depositada en el nostre municipi per part de les ciutats innovadores d’Espanya i ha destacat: “Agraïm la confiança a tots els municipis, ja que Alcoi ha sigut la ciutat més votada en totes les categories . És important que Alcoi siga present en els òrgans de direcció de la Red Innpulso per a poder seguir impulsant, amb més força, els projectes innovadors de la ciutat, poder compartir experiències i col·laborar amb altres ciutats així com facilitar el nostre accés a fons nacionals i europeus”.

La Red Innpulso és un fòrum de trobada i de definició de polítiques locals innovadores on es comparteixen experiències i projectes, format per les ciutats que han obtingut el reconeixement del Ministeri de Ciència i Innovació, actualment, un total de 72 municipis de tota Espanya. A través de la Xarxa es potencia la col·laboració entre ajuntaments compartint bones pràctiques. Actualment és un agent cada vegada més actiu de promoció de polítiques innovadores, com la compra pública d’innovació, el suport a les pimes i els emprenedors i la definició de criteris d’innovació, promovent i donant suport a la participació en projectes europeus.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,795FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

València impulsa la Mocadorà amb un joc inclusiu

Carlos Galiana ha donat a conèixer la nova campanya de Sant Dionís

Alfafar sol·licita un crèdit per a inversions sostenibles

El ple d'Alfafar va aprovar la sol·licitud d'un préstec de més de 4,5 milions d'euros per a inversions sostenibles.

Castelló, Alcalà de Xivert i Castellnovo tindran escoles noves

Benicàssim i Traiguera també rebran fons de la Conselleria d'Educació a través del pla 'Edificant' per les reformes del CEIP Palmerar i del CEIP Verge Font de la Salut, respectivament.

Quatre detinguts per un robatori amb violència i intimidació a un menor d’edat a Alfafar

Van atemorir al menor d'edat a punta d'arma blanca, robant-li així una cadena d'or que este portava.

CSIF demana informació sobre les EPIs després dels contagis entre sanitaris de Vinaròs

El sindicat es refereix a la coincidència entre els positius i les queixes del personal per una remesa de bates d'ínfima qualitat.
- Advertisement -

: Valencià