28.3 C
Valencia

Alcoi s’acomiadarà de Camilo Sesto el 24 d’octubre

L’acte per dir l’últim adéu a l’artista serà al Saló de Plens d’11 del matí a 8 de la nit.

- Publicitat -AVL

Finalment, la ciutat que va veure nàixer a Camilo Sesto, i a la que l’artista tan estimava, podrà acomiadar-se del seu artista més internacional.

El dia acordat entre el Consistori i l’advocat de Camilo Blanes Ornelas, fill del cantant i compositor alcoià, és el dijous 24 d’octubre i el lloc, el saló de plens, sala institucional reservada a les figures més destacades de la ciutat. Cal recordar que Camilo Blanes Cortés, conegut amb el nom artístic de Camilo Sesto, és Medalla d’Or i Fill Predilecte d’Alcoi, màxims reconeixements institucionals que atorga la ciutat a les seues figures més rellevants. Una ciutat que també li va dedicar un dels principals carrers del municipi, l’Alameda Camilo Sesto, al cantant.

Des del Consistori s’ha comunicat que l’acte es manté tal i com estava previst i tractarà de ser un adéu emotiu i sentit però senzill a Camilo Sesto, seguint amb el mateix estil de tots els actes realitzats en vida al cantant, que sempre van comptar amb la seua aprovació. Per tant, el lloc serà el saló de plens de l’Ajuntament i el dia, després de quadrar diferents activitats previstes i acordar-ho amb l’advocat de l’únic hereu universal, qui té les cendres de l’artista. El que si que es farà serà ampliar l’horari perquè els fans de Camilo tinguen més temps per a desplaçar-se i mostrar-li els seus últims respectes, pel que la sala institucional podrà rebre visites a partir de les 11 del matí, amb la intenció que l’acte acabe a les 20 hores del mateix dia.

Com sempre s’ha comentat des de l’Ajuntament, la ciutat d’Alcoi a la que tant estimava Camilo i que ja li va mostrar tot el seu reconeixement en vida, volia simplement acomiadar-se d’un dels seus fills, l’artista que més lluny ha portat el nom d’Alcoi pel món, de manera senzilla i evitant en tot cas, qualsevol situació que poguera anar en contra de la memòria de l’artista. Un gran de la música, estimat i reconegut en tot el món, que volia estar amb la seua gent i deixar ací, a Alcoi, el gran llegat cultural i musical que ha suposat la seua carrera.

Cal recordar que a títol pòstum, Camilo Sesto ha rebut a les últimes setmanes, la Medalla d’Or del Mèrit a las Bellas Artes i ha sigut anomenat Ambaixador de la Comunitat Valenciana per la Generalitat Valenciana.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.

Detectats 2 brots de coronavirus a empreses de Castelló de la Plana

2 dels brots s'han donat a empreses locals.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa de Moixent

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 22 persones contagiades i 6 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià