sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Ple de l’Ajuntament de l’Alcora aprova per unanimitat adherir-se al Pla 135 de la Diputació

El Ple de l’Ajuntament de l’Alcora ha aprovat per unanimitat sol·licitar la renovació de la plaça del Caragol i el carrer Enmig per al Pla 135 de la Diputació de Castelló.
Amb aquesta actuació, que ascendeix a 114.978 €, es completarà el projecte de remodelació del nucli antic de la localitat, iniciat per l’Ajuntament l’any 2004, un projecte molt important, doncs es tracta de millorar i valorar una de les zones més emblemàtiques i visitades de l’Alcora, destaquen des del Govern municipal.

A través d’aquesta iniciativa, a més d’embellir i fer més accessibles els carrers, s’estan renovant les infraestructures (aigua potable, xarxa de sanejament, xarxa de pluvials…), les quals es trobaven obsoletes a causa de la seua antiguitat.

Entre altres actuacions, s’ha dut a terme l’adequació i millora dels carrers Major, del Vall, Venerable Cura Bertrán, Aigua, Caldo, Poador, Sant Vicent, José Gil del Castillo i de les places de l’Església i de la Sang.

I en l’actualitat, també en el marc d’aquest projecte i finançades per la Diputació a través del Pla 135, estan en marxa les obres de millora del carrer dels Moros i de la plaça del Pati, entorn de la plaça de l’Església.

Una actuació que inclou la substitució del paviment actual de calçades i voreres, ja que es troba en situació de deterioració, per un nou paviment format per llamborda de formigó de color gris per a calçada i groc per a voreres, d’acord amb els carrers adjacents, i la renovació de les infraestructures urbanes, aigua potable, xarxa de sanejament i xarxa d’aigües pluvials.

A més, el ple municipal d’aquesta setmana debatrà la inclusió de part del finançament de l’ampliació del pavelló poliesportiu i el gimnàs municipal.

El Pla Castelló 135 de Diputació considera la possibilitat d’incloure millores en instal·lacions esportives finançades parcialment per la institució provincial i la local; en la convocatòria d’enguany l’Ajuntament “pretén participar mitjançant el citat projecte de reforma i ampliació del poliesportiu municipal, en el qual la Diputació provincial podria aportar la quantitat de 115.900 €”.

Les obres contemplen l’habilitació de noves sales, així com l’adequació de la mateixa instal·lació perquè complisca tots els requisits legals que requereix l’activitat, a més s’inclou la millora de la zona de gimnàs que avui ocupa els baixos de les graderies del poliesportiu i que comptarà amb una notable millora amb l’ampliació del pavelló.

Últimas noticias

Contenido relacionado