L’Ajuntament de l’Alcora hi ha donat set beques de formació per als joves del municipi

Falomir i Garcia els han rebut al despatx d'alcaldia i han destacat que l'objectiu és facilitar la realització de pràctiques al Consistori, i amb açò, millorar la seua formació i experiència professional.

409
aquarius

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i el primer tinent d’alcalde i regidor de Personal, Víctor Garcia, han rebut aquest matí als set beneficiaris de les beques de formació convocades per l’Ajuntament i dirigides a joves titulats.

“Esperem que siga una experiència molt positiva per a tots vosaltres i que us servisca d’aprenentatge i per a millorar les vostres possibilitats de trobar ocupació”, han destacat.

Aquests joves realitzaran pràctiques fins a final d’any en diferents departaments del Consistori: Urbanisme, Secretaria, Biblioteca, Museu i Normalització Lingüística.

Cadascuna de les beques de formació està dotada amb un import de 700 euros bruts mensuals i s’han adjudicat mitjançant concurrència competitiva entre els aspirants que reunien els requisits especificats a les bases.

“S’estan convocant més beques que mai”- apunten- “amb l’objectiu de facilitar la realització de pràctiques als joves, i amb açò, millorar la seua formació i experiència professional”.