Alcora s’adhereix al Pla Edificant de Conselleria per a l’ampliació de l’IES Ximen d’Urrea

L'Alcora s'adhereix al pla Edificant per dur a terme l'ampliació de l'IES Ximén d’Urrea, l'ajuntament s'encarregarà de la gestió administrativa i tècnica i la Generalitat del finançament.

AVL

L’Ajuntament de l’Alcora ha signat la seua adhesió al pla Edificant de la Conselleria d’Educació, un programa que té com a objectiu agilitar els tràmits per a la construcció i millora dels centres educatius valencians.

En el cas de la capital de l’Alcalatén, es durà a terme l’ampliació de l’IES Ximén d’Urrea, “una actuació molt necessària”, tal com destaquen des del Govern local.
El Conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha visitat les instal·lacions de l’institut per interessar-se i conéixer en primera persona les seues necessitats i demandes.
Hui, els tècnics municipals es reuniran amb l’equip directiu en el centre per tal de començar a valorar el projecte. Cal recordar que l’Ajuntament s’encarregarà de la gestió administrativa i tècnica i la Generalitat Valenciana del finançament.

A més, dins d’aquest pla, també es valorarà la construcció d’un gimnàs al CEIP Grangel Mascarós.

La Conselleria d’Educació ha celebrat diferents reunions amb representants locals dels municipis de la província per determinar conjuntament si s’acolliran al pla i explicar els procediments administratius que cal seguir. La idea és que els municipis facen les sol·licituds i la Generalitat serà la que generarà el crèdit, al qual s’acolliran els Ajuntaments.

- Advertisement -
CatalanSpanish