Alcora informa sobre la secció del municipi de la Escola Oficial d’Idiomes

L’Alcora comptarà a partir del pròxim curs 2018/2019, per primera vegada, amb una secció de l’Escola Oficial d’Idiomes. Estarà situada en l’IES Ximén d’Urrea i impartirà els nivells d’A1 i B1.1 d’anglés.

Amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania els detalls de la iniciativa, l’Ajuntament ha habilitat un punt d’informació en l’entrada del consistori (recepció).

Per a l’alcalde, Samuel Falomir, que l’Alcora compte amb una secció de l’EOI és un “gran assoliment” per a la localitat que dóna resposta a una demanda dels veïns i veïnes “que ve des de lluny”.

Per la seua part, el primer tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Víctor Garcia, ha destacat que, amb la seua posada en marxa, s’ampliarà l’oferta formativa i es facilitarà a la ciutadania l’accés a l’aprenentatge d’idiomes, així com l’obtenció de certificats oficials, evitant que hagen de desplaçar-se a altres localitats.

Garcia ha ressaltat, a més, la importància de comptar amb aquest aulari a l’Alcora pel seu context laboral, que gira entorn de la indústria del taulellet i requereix persones que estiguen formades en idiomes, ja que un alt percentatge de la producció d’este mercat es destina a l’exportació.

El període de preinscripció començarà el pròxim 2 de juliol i finalitzarà el 12 de juliol. Aquesta sol·licitud es presentarà telemàticament, a través de la web de l’EOI de Castelló.
“Això és el començament d’alguna cosa molt important per a l’Alcora” ha declarat el responsable d’Educació, posant l’accent que “l’objectiu és anar ampliant l’oferta cada curs”. Així mateix, ha explicat que el Centre de Formació de Persones Adultes s’ajustarà per a complementar l’oferta de l’Escola Oficial d’Idiomes.

Quant a la matriculació, Garcia ha explicat que personal de l’EOI es desplaçarà fins a la localitat per a facilitar la realització dels tràmits.

CatalàEspañol