L’Alcora celebrarà la Fira d’Antiguitats i Col·leccionisme adaptada a la covid-19

Reunirà expositors amb venda de monedes antigues, joguets clàssics o objectes militars, entre altres.

Dissabte que ve 3 d’octubre, coincidint amb la tradicional ‘Fira del Comerç’, l’associació ‘Amics de la Numismàtica i el Col·leccionisme de l’Alcora’ celebrarà la segona Fira d’Antiguitats i Col·leccionisme.

Este esdeveniment, organitzat per esta agrupació alcorina que es va donar a conéixer l’any passat, reunirà expositors amb venda de monedes antigues, joguets clàssics, mobles, segells, ceràmica, rellotges o objectes militars… i altres interessants articles que podran adquirir aquells que s’acosten a la fira, que romandrà oberta de les 10 h a les 21 h.

Amb l’objectiu de fomentar una visita responsable, l’associació ha informat, a través d’un comunicat en les xarxes socials, sobre les mesures que s’adoptaran per a la prevenció de contagis per la Covid-19. El president d’este col·lectiu, Jorge Traver, ha afirmat que “esta segona edició serà bastant atípica per les circumstàncies en la qual ens trobem, però seguirem de manera estricta tots els protocols com la distància de seguretat entre expositors i assistents, la limitació d’aforament que estarà controlat per protecció civil, l’ús obligatori de màscares i la desinfecció de mans”. A més, Traver ha afegit que “s’ha reduït considerablement el nombre de casetes, de 40 a 15, perquè la nostra intenció és poder mantenir la fira en este any, però amb la confiança que estem fent les coses amb responsabilitat”.

L’esdeveniment també comptarà amb el patrocini de l’Ajuntament de l’Alcora, la Caixa Rural San José, així com empreses locals que han volgut col·laborar en la mostra. A més, també inclourà una rifa solidària d’articles de col·lecció en benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

CatalanSpanish