Troben restos humans en les obres de la Plaça Espanya de l’Alcora

Ara només queda esperar al fet que procedisquen a analitzar els ossos per a saber tindre més dades i poder identificar la seua procedència i el temps que porten ací

L’Alcora està realitzant obres en la Plaça Espanya de pavimentació i sanejament, durant els treballs s’han trobat ossos d’un cadàver, concretament restos de cames humanes.
Les restes òssies humanes, apareguts en la plaça Espanya han motivat que en grups de WhatsApp, es remenen diferents hipòtesis.

L’Alcalde de la localitat, Samuel Falomir, s’ha pronunciat en el seu perfil de Facebook, per a aclarir que el que s’ha trobat, “no és un cadàver, sinó cames humanes, que evidentment no se sap els anys que podrien estar enterrats”.

A més, l’edil ha volgut calmar als veïns “no és un fet important, per això no cal preocupar a la població” i ha afegit que “això no provocarà la paralització de les obres”.

Ara només queda esperar al fet que procedisquen a analitzar els ossos per a saber tindre més dades i poder identificar la seua procedència i el temps que porten ací.

CatalàEspañol