18.1 C
Valencia

L’Alcora prepara un pla de formació per a afavorir la inserció laboral de les persones desocupades

Falomir: "Les accions formatives del Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics seran fonamentals dins del pla".

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de l’Alcora es troba immers en la preparació d’un Pla Formatiu d’Inserció Laboral dirigit a persones de la localitat que es troben en situació de desocupació per tal de contribuir a incrementar la seua ocupabilitat i impulsar l’activitat emprenedora.

La iniciativa forma part del Pla d’Impuls Econòmic i Social de l’Alcora, que es posarà en marxa en 2021 i té com a finalitat “reactivar la localitat i continuar fent front a la crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia de la covid-19”.

- Publicitat -

Com destaca l’alcalde, Samuel Falomir, “dins del pla de formació seran fonamentals les accions que es duen a terme des del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics”.

En este sentit, Falomir ha recordat que esta setmana s’ha obert el termini d’inscripcions per a l’alumnat de la nova Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria del Pacte Ceràmic, que té com a objectiu afavorir la inserció laboral dels participants.

- Publicitat -

El projecte es posarà en marxa a través d’una subvenció del Labora aconseguida pel Consorci per un import de 65.596 euros que permetrà proporcionar de forma totalment gratuïta orientació, assessorament empresarial i formació a les persones desocupades.
A més d’amb el Pacte Ceràmic, per a l’elaboració i desenvolupament del pla de formació de l’Alcora l’Ajuntament treballarà de manera coordinada amb Creu Roja, Ascer, Labora, Cambra de Comerç i altres entitats que puguen adherir-se.

“Perquè l’oferta formativa siga plenament eficient, s’ajustarà a les necessitats reals i actuals del mercat laboral”, ha manifestat el primer edil.

Pla d’Impuls Econòmic i Social de l’Alcora

- Publicitat -

A més del programa de formació, completen el Pla d’Impuls Econòmic i Social de l’Alcora mesures com: augment d’un 25% de les ajudes econòmiques individuals respecte a les atorgades durant 2020; bonificació del 95% de l’IBI per als immobles d’ús residencial destinats a lloguer d’habitatge amb renda limitada per una norma jurídica; bonificació del 50% de l’IAE els 5 primers anys de les noves activitats empresarials; ampliació de les bonificacions a la contractació del personal indefinit en l’IAE amb la finalitat de fomentar l’ocupació estable i duradora; creació d’una taula de treball composta per Creu Roja, Càritas i l’àrea de Serveis Socials; creació d’una línia d’ajudes per a ajudar a aquells autònoms que, hui dia, no han pogut reprendre la seua activitat professional de manera continuada, com és el cas del sector de l’oci nocturn; i creació d’una partida pressupostària per a ajudes a emprenedors amb l’objectiu de fomentar la creació de noves empreses.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,011FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declaració oficial de Puig amb les noves mesures de restricció COVID

Restricció de la mobilitat nocturna de 12 a 6 del matí, reunions limitades a 6 persones, tancaments d'espais públics i jardins a les 10, limitació horària hostaleria i prohibició de venda d'alcohol entre les 10 de la nit i les 8 del matí són les principals mesures.

L’alcaldessa de Castelló dona suport a les noves mesures de contenció de la COVID

Amparo Marco, mostra públicament el seu acord amb les noves mesures davant la covid-19 anunciades pel president de la Generalitat este dissabte

Castelló implantarà dues línies de transport en barris perifèrics

L'alcaldessa destaca que s'adquiriran vehicles 'verds' per a millorar i fer més eficient i sostenible el transport públic

Un dron i vehicles camuflats vigilaran el compliment de les mesures sanitàries a Borriana

• Des d'aquest divendres la Policia Local intensifica el dispositiu preventiu per a impedir la realització de botellons i controlar el distanciament social i la utilització de mascaretes

Paterna desplegarà un dispositiu especial de control de possibles festes privades en Halloween

El Comité de Seguiment de la COVID-19 de l'Ajuntament de Paterna s'ha reunit hui per a analitzar la situació de la ciutat davant l'evolució del coronavirus i ultimar el dispositiu municipal de control i seguretat davant l'arribada de Halloween i el Dia de Tots els Sants.
- Advertisement -

: Valencià