L’Alcora estrena parc infantil en la zona de la Bàscula

L’Ajuntament de l’Alcora ha acabat les obres de creació d’un nou parc infantil al carrer Borja (zona de la Bàscula), en un solar cedit gratuïtament per la Caixa Rural l’Alcora al Consistori. L’alcalde, Samuel Falomir, i el president de l’entitat, José Luis Esteban, van signar el mes de juliol passat el corresponent conveni de cessió.

Falomir ha reiterat, en nom de l’Ajuntament, el seu agraïment a la Caixa Rural, ja que “d’esta col·laboració es beneficiarà tota la localitat, especialment, dels xiquets i xiquetes, que ja poden gaudir d’una nova zona infantil”.

Per la seua part, el president de la Caixa Rural ha manifestat que “des del moment en el qual l’Ajuntament ens va proposar prestar este terreny per a construir un parc infantil, la Caixa Rural no ho dubtem en cap moment, estava clar que, si era alguna cosa bona per a l’Alcora, l’era també per a nosaltres”.

Respecte al parc, en el qual s’ha invertit 13.600 €, Nuria Sánchez ha explicat que s’ha instal·lat una estructura de grans dimensions amb forma de formiga, amb cossos separats, i accessos laterals a través de panell-rocòdrom o de xarxa de corda. Per a l’eixida, compta amb un tobogan posterior i amb una barra de bombers frontal.

Així mateix, s’han col·locat dos molls, un en forma de conill i un altre de vespa, i un gronxador mixt de dues places, tal com ha informat la regidora de Parcs i Jardins.

Este nou parc se sumarà a les “importants millores” realitzades en els últims anys en les zones infantils de la localitat. En este sentit, entre les actuacions recents, cal destacar la instal·lació d’un avió de grans dimensions amb jocs diversos al parc Germanes Ferrer Bou i la renovació del mobiliari infantil al parc situat en la zona del centre de salut.

CatalàEspañol