El Mirador de la Font, Manhattan i Café Paris, premiats en la VII Ruta Gastronòmica del Caragol de l’Alcora

Garcia ha destacat el “notable increment” en la participació, ja que s'ha triplicat el nombre de vots respecte a l'edició anterior, i ha valorat les novetats introduïdes

El bar Mirador de la Font ha guanyat, per segon any consecutiu, el primer premi de la Ruta Gastronòmica del Caragol de l’Alcora. El pub Manhattan repeteix la segona posició que va obtindre en la passada edició, i en tercer lloc ha quedat Café Paris.

Cal recordar que estos premis s’elegeixen per votació popular. Els participants en la ruta que han completat la targeta que acredita haver provat els caragols en, almenys, 4 bars o restaurants, han tingut l’oportunitat de votar per la qual, segons el seu criteri, ha sigut millor tapa de caragols.

En la present edició s’ha registrat un “notable increment” en la participació, recollint-se un total de 372 vots, el triple que en l’edició anterior, tal com destaca el responsable municipal de turisme, Víctor Garcia.

Garcia recorda que en la setena edició de la iniciativa, que es va celebrar del 18 d’agost al 2 de setembre,, durant les Festes del Crist 2018, van participar un total de 28 establiments i es van servir al voltant de 3.000 kg de caragols.

Les xifres avalen el “gran interés” que desperta aquesta singular ruta entre veïns i visitants i posen de manifest el “positiu impacte econòmic” que suposa per als establiments que participen en ella.

Respecte a l’èxit de l’edició, Garcia ha valorat les novetats introduïdes enguany, tals com reduir, de 6 a 4, els segells necessaris per a aconseguir el ‘Carnet de Caragoler’.

El regidor ha avançat que, entre les novetats per a l’any que ve, s’està estudiant la creació d’un distintiu que reconega als establiments participants en la ruta.

ValenciàEspañol