5.9 C
Valencia

L’Alcora comença la renovació urbana del carrer Viver

Es dotarà al vial d'una nova pavimentació, s'ampliaran i remodelaran les escales, s'implantaran nous serveis i es renovaran els existents.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de l’Alcora ha començat el projecte de renovació urbana del carrer Viver. Es tracta d’una de les actuacions englobades dins de ‘L’Alcora avança’, pla que ascendeix a 500.000 € i que l’Ajuntament té previst executar en este any 2020.

Amb una inversió de 66.700 €, a més de dotar-ho d’una nova pavimentació, com ha explicat el regidor d’Urbanisme, Julián Tena, es durà a terme l’ampliació i remodelació de les escales situades al vial, la renovació de la xarxa de proveïment, la modificació puntual de la xarxa de sanejament i la implantació d’una nova xarxa de pluvials.

Les obres s’han iniciat amb la demolició de tota la zona d’actuació, del paviment de la calçada, en primer lloc, i, en segon lloc, de les voreres i les vorades, d’esta manera es pretén no interrompre el pas als residents de la zona d’actuació. A continuació, s’ha procedit a l’obertura de caixa per al paviment i de rases per als diferents serveis.

Pel que respecta a la xarxa de pluvials, s’aprofitarà esta actuació per a solucionar el problema que suposa l’eixida d’aigua durant els episodis de pluges, des del mur del col·legi La Salle, que provocava la inundació de la zona d’abocament i que ara es canalitzarà al col·lector de pluvials projectat al carrer Viver.

- Publicitat -

Una vegada executats tots els serveis es procedirà a la pavimentació del vial mitjançant l’extensió de la subbase de llast artificial, de 10 cm de grossària, sobre la qual s’executarà una solera de formigó en massa, de 15 cm de grossària. La solera de formigó servirà de base per al paviment de la calçada i voreres.

En tractar-se d’un carrer estret, s’ha decidit realitzar una pavimentació compatible amb la coexistència de vianants i vehicles a motor, deixant les voreres i la calçada al mateix nivell i emprant diferents materials en la pavimentació per obtenir zones diferenciades. Este tipus de pavimentació donarà continuïtat a les últimes actuacions urbanístiques realitzades al municipi.

- Publicitat -

El paviment de la calçada es realitzarà mitjançant llambordes de formigó en massa de color antracita per a la calçada i groc per a la vorera. Es pavimentarà una franja central de color antracita, amb una rigola central.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,291FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura DipVal_PMUS
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un fong inutilitza la meitat de les UCI de l’hospital General de Castelló

Fonts internes del centre hospitalari han indicat a Actualitat Valenciana que s'ha detectat un focus de candida auris (un tipus de fong) en 2 de les 4 UCIS

Entra durant la nit a una nau industrial a Benaguasil i acaba rescatat pels bombers

La persona que va entrar a la nau va caure des d'una altura de 7 metres.

Un home ferit en xocar el seu cotxe amb un porc senglar que va envair la carretera a Sant Mateu

Un home de 34 anys va resultar ferit anit després de xocar el vehicle amb el qual circulava amb un senglar en el terme municipal de Sant Mateu.

Publicats els resultats del C1 de valencià de la JQCV

Ja es poden consultar els resultats de l'examen C1 de valencià de la Junta Qualificadora.

Torrent enforteix el seu compromís per a erradicar la violència contra les dones

L'objectiu de la mateixa és conscienciar, visibilitzar i previndre a la ciutadania del municipi amb una sèrie d'actes i activitats significatives.
- Advertisement -

: Valencià