L’Alcora recuperarà la zona d’acampada en el paratge de Sant Vicent

L'objectiu de l'Ajuntament és que per Pasqua puga estar ja en funcionament.

L’Alcora recuperarà enguany la zona d’acampada situada a Sant Vicent. Així ho ha anunciat l’alcalde de la localitat, Samuel Falomir, en la visita que, juntament amb el regidor de Naturalesa, Ricardo Porcar, i el regidor d’Obres, Julián Tena, ha realitzat este matí al paratge.

Els responsables municipals han recordat que, durant el passat estiu, es van dur a terme les actuacions necessàries per a poder sol·licitar la renovació de l’autorització.

Concretament, els treballs van consistir en la neteja i creació, al voltant de la zona d’acampada, d’una àrea tallafocs, entre altres accions incloses en el Pla de Prevenció d’Incendis Forestals redactat per l’Ajuntament.

Després de l’execució d’este projecte, el consistori va tramitar la corresponent sol·licitud i, en l’actualitat, “estem esperant l’informe de Conselleria”. Tal com han explicat, l’objectiu de l’Ajuntament és que per Pasqua puga estar ja en funcionament.

Falomir ha destacat la importància de recuperar este servei “perquè veïns i visitants puguen gaudir de la naturalesa en un entorn privilegiat com és el paratge de Sant Vicent, principal pulmó verd de l’Alcora”.

CatalanSpanish